HUIDVERBETERING & HUIDVERJONGING MET IPL
De IPL methode van Medcos kunnen wij inzetten voor de verbetering van jouw huid. Hiermee worden hele mooie resultaten behaald. Dit apparaat werkt op basis van warmte en licht en kunnen we inzetten bij:

 • grauwe of onrustige huid
 • couperose & spider naevi
 • pigmentatie
 • fijne lijntjes
 • acné
 • huidverjonging

HUIDVEROUDERING
Wist je dat rond het 25ste levensjaar de huid al begint met verouderen? Genen spelen hierbij een bepalende rol maar ook omgevingsfactoren bepalen hoe jouw huid verouderd. Onze huid heeft het meeste te lijden door UV-straling, afkomstig van zonlicht. Het verouderingsproces van de huid versnelt ook door roken, zwaartekracht en klimatologische (hitte, wind) omstandigheden.

TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

 • De huid wordt dunner
 • Vorm en samenstelling van de huid verslechtert, er ontstaan rimpels
 • Poriën in de huid verwijden
 • De talg- en zweetproductie neemt af, de huid droogt makkelijk uit
 • Pigmentverschuivingen treden op en ouderdomsvlekjes ontstaan
 • Bloedvaatjes verwijden en couperose kan ontstaan

HUIDVERJONGING
Tijdens de behandeling van de huid met de Medcos IPL wordt de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen gestimuleerd. Hierdoor worden de poriën minder zichtbaar, zullen fijne lijntjes vervagen en verbetert de textuur van je huid waardoor deze er frisser en jonger uitziet. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig, tussen de behandelingen laten we 1 tot 2 weken tijd zitten. Om het resultaat van jouw kuur optimaal te houden adviseren wij om 1 behandeling per 2 maanden in te plannen. Dit komt omdat het verouderingsproces van de huid nooit stilstaat. 


COUPEROSE & SPIDER NAEVI
Heb je verwijde bloedvaatjes waar je je aan stoort? Wij kunnen deze laten vervagen met de Medcos IPL methode. De rode gestolde bloedcellen in de vaatjes nemen het licht van de IPL op en komen los door de warmte. Ze zullen vervagen en verdwijnen met ongeveer 3 behandelingen. Tussen de behandelingen zit 2 tot 4 weken tijd.


PIGMENTATIE
Met de Medcos IPL methode kunnen wij enkele vormen van pigmentatie zeer effectief en veilig behandelen, denk bijvoorbeeld aan ouderdomsvlekjes op bijvoorbeeld de handen. Het licht dat de kop van de IPL afgeeft verwijdert de pigmentvlekjes. Na elke behandeling zal je resultaat zien. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig.


ACNÉ
Het licht van de Medcos IPL schakelt de bacterie die acné veroorzaakt uit. Hierdoor kan de huid tot rust komen en zal de acné verminderen. Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van hoe ernstig de acné is. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 1 tot 2 weken. We kunnen acné op zowel het gezicht als op de schouder en/of rug behandelen. TIP! Ben je aanvullend verzekerd? De meeste zorgverzekeraars vergoeden onze acné behandelingen.


DE BEHANDELING
We plaatsen de behandelkop van de Medcos IPL op de huid. De huid neemt het licht van achtereenvolgende flitsen op waar het wordt omgezet in warmte. De behandelingen zijn snel en veilig en worden uitgevoerd door goed getrainde schoonheidsspecialistes. 

Ben je nog niet eerder bij ons geweest voor jouw huid? Boek dan onze Meet & Treat. Hier vind je alle informatie over deze behandeling: https://beautysisters.nl/behandelingen/meet-treat/