ARE YOU READY TO GO HAIRLESS?


 

STOP MET SCHEREN! START MET DEFINITIEF ONTHAREN

Je kent het wel, ineens schijnt de zon en dan wil je natuurlijk dat leuke jurkje aan maar ineens zie je dat je benen niet geschoren zijn, shoot! Dit soort momenten kunnen voorgoed verleden tijd zijn voor jou. Met de IPL-methode schakelen wij de vervelende, niet sexy haartjes voor altijd uit! Meer weten over deze behandeling die tegenwoordig ook nog eens heel betaalbaar is? Lees dan vooral verder.

Ben jij het ook zat om te scheren, epileren, harsen of waxen? Ben je helemaal klaar met die ingegroeide haartjes op je benen, bikinilijn of oksels? Dan is de IPL-methode zeker iets voor jou! beautysisters werkt met apparatuur van MedCos®.


HOE WERKT IPL ONTHAREN PRECIES?

Met IPL kunnen we dus die nare haartjes op elk gewenst gebied voorgoed laten verdwijnen. IPL staat voor Intense Pulsed Light, dat betekent in het kort dat we met een intense lichtflits het haarzakje uitschakelen. We plaatsen op het te behandelen gebied een gekoelde kop, de kop geeft opeenlopende korte flitsen af. Het haartje begeleidt deze lichtflits naar het haarzakje waar het haarzakje het omzet in hitte en that’s were the magic happens! Het haarzakje wordt verbrand en komt never meer terug. Daaaaaag vervelend haartje!
Een veel gestelde vraag is, doet het pijn? Dat ervaart natuurlijk iedereen anders maar over het algemeen wordt deze behandeling als niet pijnlijk beschouwd. Je kunt datgene wat je voelt omschrijven als een lichte prikkel op en in de huid. Daarnaast is dit ook nog een super snelle behandeling, om een voorbeeld te geven, als we je oksels gaan IPL-en ben je slechts een paar minuten bezig. Soms kan het voorkomen dat je huid na de behandeling wat gevoelig is of wat rood, geen paniek, dit verdwijnt na een paar uur.

Met 1 behandeling kunnen we helaas niet alle haartjes laten verdwijnen, hier zijn meestal 8 behandelingen voor nodig met tussenpozen variërend van 6 tot 12 weken. Om het resultaat van de kuur optimaal te houden adviseren wij tenminste 1 keer per jaar 1 vervolgbehandeling. Dit komt omdat er altijd haarzakjes zijn die ten tijde van de kuur “slapen” en in de loop der tijd kunnen ontwaken.

Voordat de kuur start plannen we altijd eerste een (kosteloze) intake in met jou. En weet je wat ook fijn is? We doen 1 testflits, dan weet je gelijk wat je kunt verwachten 🙂 Wil je afspraak maken voor de intake? Klik dan op de button onderaan deze pagina.


VOORDELEN VAN MEDCOS® IPL ONTHARING: 

 • scheren, harsen, epileren of waxen is voorgoed voorbij
 • nooit meer ingegroeide haartjes of stoppels
 • gemiddeld 8 behandelingen heb je 80 tot 90% minder haargroei
 • kwaliteit en absolute veiligheid
 • vrijwel geheel pijnloos

WAAROM JE KIEST VOOR DEZE IPL METHODE BIJ BEAUTYSISTERS

 1. Deze MedCos® IPL methode is veiliger omdat er met veel minder kracht een gelijk resultaat wordt bereikt 
 2. De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt in tegenstelling tot de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel
 3. Wij zijn grondig getraind en gecertificeerd door Medcos®
 4. Wij geven jou een duidelijk en eerlijke uitleg wat de methode voor jou kan betekenen en bieden de best mogelijke nazorg
 5. De MedCos® IPL apparatuur is van zeer hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat
 6. Er wordt bij de MedCos® IPL methode geen gebruik gemaakt van een vieze plakkerige gel

SAFETY FIRST

De MedCos® IPL is met zorg vervaardigd en geproduceerd volgens zeer strenge eisen en conform ISO-certificering 9001:2000 en 13485:2003 en voldoet aan de hiervoor internationaal geldende voorschriften. De MedCos® IPL heeft een CE-markering conform de Europese richtlijn, verder garanderen uitgebreide technische testen en documentatie de betrouwbaarheid van elke eenheid. De veiligheid van de MedCos® IPL wordt gewaarborgd door het voldoen aan de bovenstaande veiligheidsnormen.


COMBI DEALS VERVALLEN PER 1 APRIL 2024!!!

START NU MET EEN COMBI DEAL EN PROFITEER VAN ONDERSTAANDE PRIJZEN ZOLANG JE BEHANDELTRAJECT DUURT


GOUD
Oksels, bikinilijn, hele benen | Normaal 340,- | Nu tijdelijk 250,- 

ZILVER
Oksels, bikinilijn, onderbenen inclusief knie 150,- | Normaal € 240,- | Nu tijdelijk 150,- 

BRONS
Oksels, bikinilijn | Normaal 115,- | Nu tijdelijk 75,- 

Deze tijdelijke prijzen zijn per behandeling, ben je eenmaal gestart met deze combi deal dan ben je er zeker van dat je gedurende de hele looptijd van jouw kuur deze prijzen betaald. 

Wil je in plaats van je bikinilijn de hele schaamstreek laten behandelen? Dat kan! Je betaalt dan € 20,- meer per behandeling.