BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW MOOISTE HUID OOIT?  Wil je graag je huid verbeteren en weten hoe wij jou daarbij kunnen helpen? Boek dan onze Meet & Treat kennismakingsbehandeling. We starten de Meet & Treat met een intake gesprek om meer te weten te komen over jouw huid en huidwensen. Hierna maken wij een huidscan met de Observ520X en bespreken we de foto’s. Daarna mag je gaan plaatsnemen in één van onze heerlijke behandelstoelen en begint de behandeling die wij aanpassen aan jouw huid. Dit kan zijn een facial of een fruitzuur peeling. Deze Meet & Treat is de start op weg naar jouw stralende huid. Na afloop van deze behandeling ontvang je een leuke Goodie Bag.

WAT IS DE OBSERV520X HUIDSCAN?
De Observ is een huidanalyse apparaat waarmee we foto’s maken van jouw huid en de conditie van de diepere huidlagen kunnen bekijken. Aan de hand van de foto’s kunnen we de structuur, gevoeligheid, vochtgehalte, talgproductie en pigmentvorming zien. Met deze foto’s maken we een huidanalyse en bespreken we samen de mogelijkheden

WAAR BESTAAT DE MEET & TREAT UIT
Intake gesprek
Professionele huidscan met de Observ520X
Facial of peeling
Advies over producten
Persoonlijk behandelplan
Eenmalig 10% korting op de geadviseerde producten
Kadobon van € 10,- op je volgende huidverbeterende behandeling

GOED OM TE WETEN
Wij willen graag een goed inzicht in de conditie van jouw huid krijgen. Daarom is het belangrijk dat je naar deze afspraak komt met een goed gereinigde huid zonder make-up of dagcrème met een SPF. Ook vragen wij jou om de producten mee te nemen die je nu gebruikt voor je huid. Ben je zwanger? Dan kun je deze huidscan zonder problemen boeken.

AFSPRAAK MAKEN
Wil je meer weten over de conditie van jouw huid en wat de behandelmogelijkheden zijn? Boek dan jouw afspraak via de “afspraak maken” button of bel ons op 0299-770166.