Op dit moment bezorgen wij binnen Purmerend e.o. gratis

Inmiddels zitten we alweer in de 5e week van de verplichte sluiting, de tijd gaat snel en toch ook weer niet. Het duurde 2 weken voordat ik mij enigszins kon berusten in de situatie. Ik ging klusjes bedenken voor de salon maar ook voor in mijn huis en dit zag ik ook bij de rest van het team gebeuren.

Buiten sporten heb ik ook helemaal ontdekt. Voor de sluiting sportte ik 5 x per week in de sportschool dus dat was even een omschakeling maar zeker geen straf met dit mooie weer. En over het weer gesproken, wat boffen we daarmee hè? Stel je voor dat het koud was geweest, grijs en met regen, dan hadden onze levens er nu een stuk vervelender uitgezien toch? Aan de andere kant denk ik dan aan de horeca, met dit weer hadden de terrassen vol gezeten, de strandtenten hadden direct lekkere omzet kunnen draaien en ga zo maar door. Ik vind het vreselijk voor deze groep ondernemers en ben er zelfs een beetje verdrietig van.

Toch zie ik ook de positieve kanten van deze crisis. Ik zie het als een reset, een back to basic. Even weer zien wat je hebt, wat je kunt en nog meer genieten van de kleine dingen. Je realiseren dat er niet zoveel nodig is om gelukkig te zijn om een mooi leven te leiden. Ik kan intens genieten van de zon, in de tuin met een kopje thee of een nieuw kleurtje op de muur in huis.

Ook gebruiken we deze tijd om de salon op te frissen. Het was nog niet echt nodig maar als je dan toch geen behandelingen kunt geven dan kun je maar beter goed gebruik maken van je tijd. We zijn dus begonnen met schilderen en het ziet er al echt anders uit. Als jullie straks weer naar de salon komen dan staat daar een uitgerust en fris team in een nog sfeervollere omgeving om jullie weer te laten stralen.

We missen jullie en hopen heel snel weer behandelingen te mogen geven. Tot die tijd: stay beautiful en safe.

Liefs Muriel

anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit