Ben je niet tevreden met hoe je huid eruit ziet? Zou je willen weten hoe jouw huid verbeterd kan worden? Bij beautysisters hebben wij diverse behandelingen die wij in kunnen zetten om jouw droomhuid te bereiken. Zo geven wij fruitzuur peelings, chemische peelings, bindweefsel massages en hebben wij de enige echte Dermapen4 voor de microneedling behandeling. We kunnen zelfs peelings combineren met microneedling voor het maximale resultaat.

Er zijn nu 2 voordelen om te starten met huidverbetering, namelijk het najaar en de winter zijn hiervoor perfect vanwege het lage aantal zonne-uren en (ik had nooit gedacht dat er een voordeel zat aan de huidige corona crisis) omdat we nu veel thuis zitten en weinig tot geen uitjes hebben kun je echt goed aan de slag gaan met jouw huid. Eventuele zichtbaarheden na een behandeling zullen nu niemand opvallen, kijk dat is nou eens iets positiefs! En als dan straks het leven weer een beetje losser wordt dan is daar jou nieuwe ik met een stralende huid klaar voor nieuwe uitdagingen en kansen!

Wil je weten hoe we samen kunnen gaan werken aan jouw droomhuid? Boek dan een intake bij onze Skin Expert Leonie, zo’n intake is kosteloos.

Nog een kleine tip van onze kant, heb je last van acné? Informeer voor je intake dan even bij jouw zorgverzekering of je je behandelingen vergoedt kunt krijgen. Kijk dat scheelt dan toch weer in de portemonnee 🙂

Tot de volgende keer!

Liefs Muriel