Het is alweer even geleden dat ik een blog plaatste. Ondanks dat ik het super leuk vind om jullie te laten weten wat er zoal gebeurd in de salon is het schrijven van een blog dan toch één van die dingen die er als eerste bij in schiet wanneer het even wat drukker is en ik kan met recht zeggen dat het de afgelopen tijd toch wel wat hectisch is geweest.

Het zal de meeste van jullie niet ontgaan zijn, ons team heeft per april een flinke wisseling doorgemaakt. Begin februari hoorde ik van 2 collega’s dat ze een hele andere weg in gingen slaan qua werk. Uiteraard vond ik het jammer maar ik vind dat je altijd moet doen waar je gelukkig van wordt. Voor mij wel een flinke uitdaging om op zo’n korte termijn weer nieuwe toppers van collega’s te vinden. Mijn zoektocht startte en ik kan zeggen dat het toch weer gelukt is. Naast dat er 3 nieuwe schoonheidsspecialistes gestart zijn hebben we inmiddels ook alle dagen iemand achter de balie staan. Zo’n heel nieuw team vraagt om geduld, niet alleen van ons maar ook van onze klanten, dat realiseer ik mij maar al te goed. Dan ben ik ook nog eens zo’n persoon die alles helemaal goed wilt doen voor iedereen maar dat is gewoon niet realistisch als je bijna een heel nieuw team hebt staan. Daarom wil ik alle klanten bedanken voor hun geduld maar ook de feedback die ik van jullie krijg waardeer ik enorm, ik kan daar echt wat mee. De komende tijd staat voor de nieuwe collega’s in het teken van trainen, trainen en nog een trainen maar ik weet dat ze het kunnen en dat ze prachtige behandelingen gaan geven.

Voor ons beginnen nu de drukste maanden van het jaar. Iedereen gaat weer lekker op vakantie, weekendjes weg, uiteten en noem maar op. Tijd om er dus op je mooist uit te zijn en daar kunnen wij jou bij helpen. Zien we je snel in de salon?

Liefs Muriel