Hebben jullie ook afgelopen dinsdag de persconferentie gezien? Ik wel en ik moet zeggen dat ik voor onze branche geen aanpassingen verwachtte. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er bijna geen besmettingen voortkomen uit een bezoek aan de schoonheidssalon. Je kunt dus met en gerust hart genieten van een heerlijk moment voor jezelf.

Om dat genieten nu nog leuker en uitgebreider te maken hebben wij in de afgelopen weken iets leuks bedacht 🙂 Want nu de horeca dicht is en de bioscoop er voorlopig ook even niet inzit, blijft er weinig leuks over om te doen. Maar geen reden tot verdriet! Want vanaf nu kun je alleen of samen met je partner, bff, moeder, schoonmoeder of wie dan ook genieten van een heerlijke behandeling met een overheerlijke High Tea of High Wine!

Okay doe even je ogen dicht en beeld je in dat je in een heerlijk warme ruimte ligt, muziekje aan, kaarsjes aan, het ruikt er lekker. Jullie liggen geweldig te relaxen tijdens een massage, je voelt hoe je spieren ontspannen, warme stenen glijden over je rug, je komt even helemaal tot jezelf. Na de behandeling voel je dat je batterij weer opgeladen is en staat er een lekker wijntje klaar voor jullie met heerlijke hapjes. Wat wil je nog meer? Niks toch?

Goed om te weten is dat niet alleen wij blij zijn met jou komst maar dat je ook nog Brasserie De Keet uit Purmerend hiermee steunt want zij verzorgen namelijk de High Tea en High Wine.

Op deze manier is iedereen blij en komen we samen deze tijd lekker door.

Zien we jullie snel?

Liefs, Muriel

Ps. Het belangrijkste vergeet ik te zeggen… Wil je nog wat meer lezen over dit arrangement? Kijk dan even op onze site. Boeken kun je online doen maar bellen mag natuurlijk ook.