JUST DO IT | In 2013 werd de salon aan huis echt te klein, ik had dromen en plannen en vanuit huis kon ik die niet realiseren dus ging ik opzoek naar een leuk en betaalbaar pand. Vooral dat laatste bleek een flinke uitdaging! Wat waren die panden duur zeg! Uiteindelijk vond ik een super leuk pand aan het Veilinghof (vlakbij LIDL XL) in Purmerend. Zal ik eens een geheim verklappen? Ik nam een enorm risico door een pand te gaan huren. Mijn omzet was nog lang niet genoeg om de kosten van een pand te kunnen dragen maar ik deed het toch. Ik wist dat ik er keihard aan moest gaan trekken. Na het tekenen van het huurcontract heb ik nachten wakker gelegen van de stap die ik nemen ging en als ik dan wakker was dan moest ik van mezelf uit bed en gaan strijken, hahahahaha.

Eind september 2013 opende de deuren na een kleine verbouwing. Het pand lag aan het water en vooral zomers was het zo leuk met de boten die voorbij kwamen en de zon op de ramen. Ik ging elke dag met heel veel plezier naar mijn werk. Naast kunstnagels, gel polish en wimperextensions gaf ik op de nieuwe locatie ook kinderfeestjes, dat was een enorm succes. Elke woensdag en zaterdag had ik een tafel voor gezellige meiden die kwamen make-uppen of nagels versieren.

Nu denk je natuurlijk en die omzet dan? Hoe heb je dat gedaan? Geen zorgen, vanaf de eerste maand liep alles zoals het moest lopen, mijn harde werken werd beloond.

Volgende keer vertel ik over de volgende mijlpaal in de groei van beautysisters.

Liefs Muriel