WIMPER LIFT | LASH LIFT
Wekenlang, mooi gekrulde wimpers waardoor je ogen echt gaan spreken! De wimper Lift is één van onze meest geboekte behandelingen, zomer of winter, het maakt niet uit wanneer, we hebben het er altijd heel druk mee 🙂

Voor deze behandeling werken wij met het Australische merk Elleebana. Dit merk staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche.

Met deze geweldige behandeling is het mogelijk om mooie gelifte wimpers te creëren die wekenlang in model blijven. Het is een super alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Met maar een korte behandeltijd (30 tot 45 minuten) geeft het de meest geweldige resultaten voor ongeveer 6 weken! De formule zorgt óók voor gevoede dus gezonde wimpers.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT
Deze behandeling is geschikt voor korte, lange of steile wimpers en ook “overkrulde” wimpers zijn geschikt. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. De minimale leeftijd voor deze behandeling is 16 jaar.

HOE GAAT DE BEHANDELING?
We beginnen met het doornemen van de behandeling en beantwoorden jouw vragen. Dan worden je wimpers schoongemaakt. Hierna plakken wij jouw onderwimpers af omdat we deze natuurlijk niet mee willen krullen. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de traditionele permanent rollers, klemmetje of schildjes. Dit om een meer natuurlijke gelift effect te geven vanaf de wimperrand. Deze plaatsen we met speciale gel op je bovenoogleden waarna we de wimpers om de rods heen krullen. Hierna wordt de lifting crème aangebracht, deze is volledig veilig en loopt absoluut niet in de ogen, na enkele minuten wordt deze crème verwijderd en brengen we de fixing crème aan, ook deze wordt na enkele minuten verwijderd. Vervolgens kunnen we jouw wimpers nog verven (tinting), dit raden wij altijd aan! Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Gedurende de hele behandeling heb je je ogen gesloten.

DIT IS WAAROM JE KIEST VOOR DE ELLEEBANE WIMPER LIFT

  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
  • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
  • ’s Werelds snelste applicatie techniek
  • Resultaat van mogelijk 6 tot zelfs 8 weken
  • Een comfortabele en betaalbare behandeling
  • Formaldehyde-vrij
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem na 24 uur!

HANDIG OM TE WETEN
Kom zonder make up op je ogen naar je afspraak
Draag je lenzen dan kun je deze het beste uitdoen tijdens de behandeling
Je wimpers mogen tot een week voor de behandeling NIET geverfd worden
Gebruik je een wimpergroei serum? Stop hier dan mee 2 dagen voor en 2 dagen na de Wimper Lift

NA DE BEHANDELING
Mogen jouw wimpers 24 uur niet nat worden of in contact komen met stoom en water. De eerste 48 uur na de behandeling kun je geen mascara gebruiken of je gezicht reinigen met een sterke make up reiniging.

Wij raden altijd aan om de wimpers gelijk te laten verven (Tinting) voor het mooiste resultaat.

De Wimper Lift is ook te boeken als duo behandeling. Dat betekent tegelijk met je moeder, zus, dochter of vriendin een afspraak inplannen.

Prijs: vanaf € 47,50
Duur: vanaf 30 minuten