LYCON is in 1978 in Australië opgericht en heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. LYCON is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, in meer dan 93 landen,  toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.  Modellen en beroemdheden als Pippa Middleton, Sienna Miller, Victoria Beckham en Emily Blunt gebruiken dit revolutionaire product.

Wat is het verschil tussen harsen & waxen?

Hars en wax zien er eigenlijk hetzelfde uit: een stroperig product dat op het lichaamsdeel wordt aangebracht waar onthaard gaat worden. Hars hecht echter ook aan de huid waardoor ontharen met hars veel gevoeliger is dan met wax. Daarom hebben wij ervoor gekozen om wax te gebruiken want wie mooi wilt zijn hoeft echt niet pijn te lijden.

Al vanaf 1 mm moeiteloos waxen!

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

De behandeling

Bijna alle plekken op je lichaam kunnen gewaxt worden. Denk aan je armen, oksels, bikinilijn en wenkbrauwen. Qua pijn voelt het ongeveer zoals wanneer je er een pleister vanaf haalt. Natuurlijk niet pijnloos maar prima te doen. Het duurt 2 tot 6 weken voor de haren na het waxen weer terug gegroeid zijn. Het is een fabeltje dat je haren harder of donkerder terugkomen.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan je harsbehandeling legt de schoonheidsspecialiste uit wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten. Als je vragen hebt dan kun je die natuurlijk ook stellen. Ook krijg je advies mee voor na de behandeling.

Waxing Details Prijs
Waxen bovenlip 10 min. €9,50
Waxen kin 10 min. €9,50
Waxen bovenlip & kin 10 min. €12,50
Waxen wenkbrauwen 30 min. €15,00
Waxen oksels 15 min. €15,00
Waxen bikinilijn 30 min. €19,00
Waxen onderarmen 15 min. €19,50
Waxen hele gezicht (excl. wenkbrauwen) 30 min. €20,00
Waxen onderbenen 30 min. €20,00
Waxen hele armen 30 min. €27,50
Brazilian Wax 30 min. €37,50
Waxen hele benen 45 min. €39,50