MAAK JE HUID LENTE KLAAR MET ONZE SMOOTH SPRING FACIAL

 


Laat je huid stralen met onze speciale behandeling die je een frisse glow geeft. De Smooth Spring Facial reinigt diep, hydrateert intensief en stimuleert de celvernieuwing, waardoor je huid er jonger en gezonder uitziet. Kies voor deze behandeling als je je huid een boost wilt geven na de wintermaanden. De combinatie van exfoliatie, hydratatie en voedende ingrediënten zorgt ervoor dat je huid er weer stralend uitziet. Voel je zelfverzekerd en stralend met onze Smooth Spring Facial!


Elk seizoen hebben wij een nieuwe seizoens gezichtsbehandeling. Voor deze lente is dat onze Smooth Spring Facial. Deze unieke, door ons samengestelde gezichtsbehandeling kun je inplannen van 1 april tot en met 30 juni.


SMOOTH SPRING FACIAL 

 • DOUBLE CLEANSE!
  Een dubbele reiniging is een effectieve manier om de huid intensief te reinigen en voor te bereiden op de rest van de behandeling. Op deze manier wordt grondig make-up, vuil en talg verwijderd waardoor de huid schoon en fris aanvoelt. De voordelen van dubbele reiniging zijn: zorgt ervoor dat alle onzuiverheden van de huid worden verwijderd waardoor poriën minder snel verstopt raken en de kans op puistjes en mee-eters wordt verkleind. Daarnaast zorgt het ervoor dat andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen, waardoor ze beter hun werk kunnen doen.
 • PEEL & GLOW!
  Na de reiniging brengen we een milde maar effectieve fruitzuur peeling aan die gericht is op het verbeteren van de huidtextuur, helpt lijntjes te verminderen, het verheldert je teint en het hydrateert je huid. Daarnaast zorgt deze peel ervoor dat de werkstoffen van jouw thuisproducten beter door je huid worden opgenomen.
 • TIME FOR A HYDRO JELLY MASK!
  Nieuw in de salon is het Hydro Jelly Mask! Het is een verstevigend en hydraterend masker dat zorgt voor een gladde en stralende huid. Dit masker is samengesteld met ingrediënten die diep in de huid doordringen, waardoor het een intensieve hydratatie biedt en de elasticiteit van de huid verbetert. Nog meer voordelen van dit masker zijn: het verstevigt de huid en vermindert fijne lijntjes, hydrateert intensief en zorgt voor een gezonde glow, kalmeert en verzacht je huid en verbetert de elasticiteit. Wanneer het masker intrekt kun je een heerlijk moment van ontspanning verwachten 🙂
 • LAST BUT NOT LEAST!
  We sluiten de behandeling af met het aanbrengen van een SPF. Dit beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en minimaliseert het risico op huidschade en vroegtijdige veroudering. Het regelmatig aanbrengen van SPF heeft vele voordelen. Door elke dag SPF aan te brengen, ja ook als de zon niet schijnt, investeer je in de bescherming van je huid op de lange termijn.

WAAROM KIES JIJ VOOR DE SMOOTH SPRING FACIAL?
De Smooth Skin Facial is dé perfecte behandeling om dag te zeggen tegen je doffe winterhuid en je huid voor te bereiden op de lente. We hebben voor deze behandeling een combinatie gemaakt van mooie, resultaatgerichte producten waardoor jouw huid haar glow weer terugkrijgt.