HYDRAFACIAL™ = THE BEST SKIN OF YOUR LIFE


WAT IS EEN HYDRAFACIAL™ BEHANDELING?

Deze nieuwe behandeling met direct resultaat bestaat uit 3 stappen die je huid meteen een mooie en stralende glow geeft. De HydraFacial™ behandeling levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid.

Voor het beste resultaat raden wij je aan om deze behandeling elke 4 weken te herhalen. Elke 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en raken je poriën weer verstopt met als gevolg dat je thuisproducten minder goed werken en je huid minder zal stralen.

De HydraFacial™ behandeling is effectief bij:

  • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
  • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
  • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
  • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

De HydraFacial™ behandeling is volledig pijnloos en geeft jou meteen die prachtige glow. Hou jij ook van complimenten? Ervaar dan zelf deze behandeling en laat je huid stralen! Deze behandeling is voor iedereen geschikt.

 

 

STAP 1 : REINIGING EN PEELING

We starten met een diepe reiniging van de huid. Dit doen we met een melkzuur en glucosamine. Beide producten zorgen ervoor dat de dode huidcellen losgeweekt worden. Daarna “schrapen” we met de tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.

Nu gaan we jouw huid peelen met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur, deze zuren zorgen ervoor dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen.

STAP 2 : EXTRACTIE EN HYDRATATIE

Weg met die onzuiverheden! Alle vuil deeltjes, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al een stukje losser. Nu starten we met het legen van je poriën waarbij tegelijkertijd de huid gehydrateerd wordt. Wanneer je de HydraFacial™ behandeling elke 4 weken herhaalt ga je zeker zien dat we jouw poriën dieper kunnen reinigen en ook dat ze minder snel verstopt raken. Poriën worden zelfs fijner dankzij de gezonde cel vernieuwing.

STAP 3 : INSLUIZING EN BESCHERMING

HERE IS THE GLOW! HydraFacial™ heeft een gepatenteerd insluissysteem (Vortex-Fusing™) waarmee we de serums diep in je huid kunnen brengen, zonder dat we de huid beschadigen. In dit serum zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. In dit serum gebruiken we ook hyaluronzuur, een super vochtbinder die meteen zorgt voor een betere vochtbalans in je huid.

TIP! Wist je dat de zon (UV-straling) de grootste veroorzaker van huidveroudering is? Zorg er daarom voor dat je elke dag antioxidanten en een zonnefactor (SPF) in je dagverzorging hebt. Door jouw huid goed te beschermen zal hij er gezonder en stralender uit zien. 

 

HYDRAFACIAL™ BEHANDELINGEN

Hydrafacial™ Signature Treatment

De behandeling is zoals je hierboven hebt gelezen, in 30 minuten met 3 stappen naar de beste huid van je leven!

Duur: 30 minuten
Prijs: € 125,-


HydraFacialDeluxe Treatment

Deze effectieve behandeling is gelijk an de HydraFacial Signature Treatment. Fijne lijntjes of pigmentatie worden aangepakt via de boosters, waardoor deze behandeling op jouw huidwensen wordt afgestemd. Tijdens deze behandeling wordt er gebruikt gemaakt van de rood LED-licht therapie, om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen. Heb je last van een onzuivere huid, puistjes of acné? Dan gebruiken we  blauw LED-licht therapie, dit richt zich specifiek op het doden van bacteriën die een belangrijke rol spelen bij het veroorzaken van acne. 

Duur: 45 minuten
Prijs: € 175,-


HydraFacialPlatinum Treatment

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode led licht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 200,-


HYDRAFACIAL BEHANDELING ZELF ERVAREN?

Na het lezen over deze behandeling wil je de Hydrafacialvast en zeker zelf ervaren 🙂 Maak eenvoudig via onze site een afspraak en ga voor de beste huid van je leven!