Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Dat kan met Henna. Is gewone wenkbrauwverf na één tot twee dagen van de huid verdwenen, henna verf kan vijf tot veertien dagen blijven zitten. 

Net als bij het verven met gewone wenkbrauwverf gaat het bij de Henna Eyebrow Shaping op de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

Henna kleuren

We hebben de Henna verf in verschillende kleuren. Bespreek van tevoren goed met onze wenkbrauw specialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

Wanneer kies je niet voor henna verf:

  • Als je een vette huid hebt. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
  • Als je heel donkere en volle wenkbrauwen hebt. De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op de huid is dan niet nodig
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
  • Als je zwanger bent

Patch test

Wij adviseren altijd, om een allergie uit te sluiten, eerst een testje te doen. Je kunt hier speciaal even voor langskomen. Wij brengen dan een beetje henna verf op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

Verzorging van je henna brows

Het is belangrijk dat je de avond na de behandeling je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Het  is trouwens het beste om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs/peelings laten de henna verf eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

De Henna Eyebrow Shaping Treatment bestaat uit: waxen nan je wenkbrauwen, epileren, knippen en verven met henna verf.

Prijs: € 42,50
Duur: 45 minuten