“GLOWING SKIN IS ALWAYS IN”


Onze Bio Peeling kan het hele jaar worden uitgevoerd maar doet het meeste voor je huid in de herfst, winter en het vroege voorjaar.

Geen zorgen, je huid wordt niet overmatig rood. De peeling geeft een aangenaam gevoel aan je huid, je voelt van binnenuit de huid lichtjes opwarmen wat zorgt voor een goede doorbloeding en een betere opname van zuurstof aan de cellen. Na de behandeling zie je direct resultaat, je huid is helder, zacht en glowy!

We care about nature! Deze Bio Peeling is 100% natuurlijk en bevat alleen biologische ingrediënten.

BIO PEELING
Neem plaats onder de sterrenhemel in één van onze prachtige behandelkamers en laat ons jou deze unieke behandeling ervaren. We beginnen natuurlijk met het reinigen van je huid. Hierna scrubben we je gezicht met de Chandan Peeling, deze bijzondere peeling verwijdert de dode huidcellen en werkt door de luxe samenstelling voedend en vochtherstellend, leuk om te weten, deze peeling bevat papaya 🙂 Tijd voor de volgende stap, we gaan je huid verwennen met onze Fruitzuur Peeling, pigmentvlekken zullen verminderen, grove poriën worden fijner en de huid zal perfect doorbloed worden. Deze Fruitzuur Peeling laten we enkele minuten inwerken en nadat we de huid geneutraliseerd hebben brengen we de Black Mud Mask aan, deze krachtige ontgifter zal o.a. onzuiverheden zoals puisjes, schilfers en rode plekken verminderen en als je last hebt van jeuk zal dit afnemen. Leuk weetje over de Black Mud Mask: het bevat natuurlijke zwarte modder uit het zoutmeer van Cyprus (wat al eeuwen bekend staat om zijn helende eigenschappen) het is rijk aan vitaminen, mineralen, enzymen en actieve kool. Dit heeft een diepgaande ontgiftende, remineraliserende en voedende werking om de huid diep te reinigen. Na deze 3 stappen van de behandeling brengt onze schoonheidsspecialiste nog een crème met zonbescherming aan. Geniet van je glowy skin!

Wil je het beste resultaat voor je huid dan doe je deze behandeling in kuurverband, dit zijn dan 4 behandelingen. Tussen elke behandeling zitten maximaal 7 tot 10 dagen. Ben je enthousiast over het resultaat van deze kuur dan mag je hem 2 tot 4 keer per jaar herhalen. Dit doe je het beste om na elke zomer en winter te herhalen omdat je huid dan weer toe is aan een oppepper. Wil je echt lief zijn voor je huid en je huid laten stralen? Dan plan je tussen de kuren door, elke 4 tot 6 weken de Bio Peeling Treatment in 🙂

 


    

“Heerlijk ontspannend, heerlijke producten en fijne behandeling, dank”