Bij deze mooie behandeling combineren wij de Beauty Angel Herbal Peel met de Beauty Angel lichttherapie. De twee behandelingen samen vormen een super kracht die tot diep in de huid dringen en de huid zullen aanzetten tot huidvernieuwing.

BEAUTY ANGEL HERBAL PEELING
De Beauty Angel Herbal Peeling is een kruidenpeeling die ontwikkeld is om te combineren met de Beauty Angel ELT lamp. Met elk hun eigen unieke werking maar combineer je deze twee samen dan ontstaat er magic! Deze combi zal de huid stimuleren om van binnenuit te gaan werken aan de huidverbetering. Daarnaast zorgen ze voor een verbetering van het celmetabolisme waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur verhoogd zal worden. Het huidvernieuwingsproces wordt versneld aan het werk gezet, hierdoor zullen dode huidcellen sneller verwijderd worden en krijgt de huid een intensieve reiniging. Resultaat…. vertraging van de huidveroudering.

WAT IS DE BEAUTY ANGEL ELT 2
Al rond je 25ste neemt de activiteit van de fibroblasten af waardoor de eerste fijne lijntjes en rimpeltjes al kunnen ontstaan. Wist je dat je huid voor 70% uit collageen bestaat en dat het stimuleren daarvan dus super belangrijk is om de huidveroudering te vertragen? De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve licht- en wellness behandeling. Deze lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Na deze behandeling ziet jouw huid er instant egaler en stralender uit. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar ook echt direct verminderd. De doorbloeding van je huid wordt door deze lichttherapie gestimuleerd en de huid neemt werkstoffen vanuit producten beter op. Met de Beauty Angel krijgt jouw huid een enorme boost waardoor de huidcellen weer actief aan het werk gezet worden. Na al 1 behandeling heb je een mooie glow maar boek je de Beauty Angel in kuurverband dan gaan we hele mooie resultaten boeken.

DE BEAUTY ANGEL PEELING IN KUURVERBAND
Je kunt de Beauty Angel Herbal Peeling als losse behandeling boeken maar in een kuur gaat de peeling het meeste resultaat bereiken. Een kuur duurt 3 weken en bestaat uit 3 behandelingen, elke week zo’n heerlijke behandeling dus.

DE BEAUTY ANGEL BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR
Beginnende huidveroudering (fijne lijntjes)

Fijne rimpels en verslapping
Acné
Acné littekens
Zichtbare poriën
Vette huid
Droge huid
Grauwe en doffe huid
Oppervlakkige pigmentvlekken
Roodheden
Eczeem

DE BEAUTY ANGEL BEHANDELING
Oppervlakte reiniging met een lichte massage
Dieptereiniging
Onzuiverheden verwijderen
Beauty Angel Herbal Peeling
Vliesmasker met ELT 2 lichttherapie 
Afsluitende verzorging

DE HUID NA DE BEHANDELING
Bij deze behandeling wordt de huid intensief geactiveerd. Jouw huid kan hierdoor rood worden doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Na de behandeling kan je huid prikken of tintelen, no worries! Dit is helemaal normaal. Het kan ook zijn dat als je je huid aanraakt na de behandeling dat het tintelt. Na een paar dagen kan de huid lichtjes gaan schilferen. 

DEZE BEHANDELING IS NIET GESCHIKT BIJ
Actinische keratose (voorstadium huidkanker)
Kanker of bij gebruik van medicatie tegen kanker
Open wondjes
Roaccutane (vitamine A zuur)
Virus infecties

Duur: 60 minuten
Prijs: € 105,-