De Beauty Angel Glow Facial is een gezichtsbehandeling die wellness combineert met huidverbetering. In deze behandeling maken we gebruik van de lichttherapie van onze Beauty Angel ELT 2, deze prachtige lamp zorgt voor een prachtige Glow.

WAT IS DE BEAUTY ANGEL ELT 2
De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve licht- en wellness behandeling. Deze lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Na deze behandeling ziet jouw huid er instant egaler en stralender uit. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar ook echt direct verminderd. De doorbloeding van je huid wordt door deze lichttherapie gestimuleerd en de huid neemt werkstoffen vanuit producten beter op. Met de Beauty Angel krijgt jouw huid een enorme boost waardoor de huidcellen weer actief aan het werk gezet worden. Na al 1 behandeling heb je een mooie glow maar boek je de Beauty Angel in kuurverband dan gaan we hele mooie resultaten boeken. De Beauty Angel Meet & Treat is een kennismakingsbehandeling en kan per persoon maar één keer ingepland worden. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden wanneer je deze mooie behandeling in kuur wilt gaan doen.

DIRECTE RESULTATEN
Je huid is zachter en soepeler
Verhoogt het vochtgehalte in je huid
Verbetert je totale huidbeeld
Verfijnt poriën
Zorgt voor een stralende teint
Verbeterend de opname en werking van cosmetische producten
Zorgt voor een betere doorbloeding

RESULTATEN OP DE LANGERE TERMIJN
Het bindweefsel wordt steviger omdat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd
Rimpeltjes verminderen in je gezicht en decolleté
Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken zullen verminderen

DE BEAUTY ANGEL GLOW FACIAL
Neem plaats in één van onze prachtige cabines en laat je meenemen naar totale ontspanning. Deze behandeling bestaat uit:
Reiniging
Verwijderen van onzuiverheden
Waxen/epileren van de wenkbrauwen
Scrubben van je huid
Gezicht, hals en decollete massage
Vliesmasker met de Beauty Angel lichttherapie
Afsluitende verzorging