In 2007 begon ik met de opleiding nagelstyling. Geen idee waarom, het was een gevoel dat al een tijdje zei dat ik dit moest gaan doen. Het was hard werken en helemaal niet zo makkelijk als ik had gedacht. Regelmatig dacht ik: ik stop ermee! Maar ik ben doorgegaan en begin 2008 had ik mijn opleiding afgerond. Inmiddels gegrepen door dit mooie vak ben ik daarna nog heel wat cursussen en opleidingen gaan doen en nu 10 jaar later heb ik een prachtige salon en het mooiste beroep dat er is. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk! Dat geweldige gevoel wil ik ook aan anderen overbrengen. Ik ben een goede maar ook strenge lerares, ik ben perfectionistisch en zal er alles aan doen om het beste in jou naar boven te halen. Wil je dit mooie vak ook leren? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot nagelstyliste bij Beautyfly Nails. Wij werken met maar 2 leerlingen tegelijk, hierdoor is er voldoende tijd en aandacht voor jou. We gaan werken met de producten van Magnetic.

Waar bestaat de opleiding uit?

De opleiding bestaat uit 7 lessen en een lespakket. In elke les is er voldoende tijd om goed aan de slag te gaan. Voor elke les dien je een model mee te nemen (behalve in les 1). Wij oefenen bewust niet op een oefenhand omdat de nagels van elke klant weer anders zijn. Een model zorg je zelf voor, lukt dit niet dan helpen wij jou uiteraard. In de lessen leren we jou hoe je met tips een nieuwe set kunstnagels zet. We doen dit in de naturel (1 kleur) acryl. Je leert te kijken naar de nagels van je model, je leert te adviseren, hoe te vijlen en nog veel meer belangrijke technieken. Vanaf les 5 ga je de eerder gezette nagels van je modellen bijwerken. Door ze terug te zien leer je hoe je je technieken kunt verbeteren.

Les 1: Kennismaking, uitleg van het lespakket & theorie van de nagel
Les 2: Plaatsen van een nieuwe set kunstnagels naturel
Les 3: Plaatsen van een nieuwe set kunstnagels naturel
Les 4: Plaatsen van een nieuwe set kunstnagels naturel
Les 5: Bijwerken van de nagels van je model uit les 2, naturel
Les 6: Bijwerken van de nagels van je model uit les 3, naturel met nagellak
Les 7: Bijwerken van de nagels van je model uit les 4, naturel met CND Shellac

Waar bestaat het lespakket uit?

Met dit completen pakket heb je alles om direc aan de slag te gaan. In dit pakket zitten: cuticle pusher, boomerang vijl, block vijl, nail wipes, brush wipes, prep & wipe, tipbox met 500 tips, tiplijm, tipknipper, seal & protect, acrylpenseel, liquid, opaque pink acryl, topgel, olie & dappendish

Wanneer is de opleiding?

De eerste volgende start op zondag 3 september 2017.

Wat is de locatie van de opleiding?

Wij geven de opleiding in onze salon aan het Veilinghof 1 in Purmerend.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

Deze opleiding tot nagelstyliste kost inclusief lespakket, BTW en certificaat € 995,-. Dit bedrag dient in z’n geheel voorafgaand aan de 1e les betaald te zijn.

Aanmelden voor de opleiding? Ja natuurlijk!

Bel met onze salon op 0299-770166 of stuur een mail naar info@beautyflynails.nl

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit