Als nagelstyliste vijl je heel veel. Vijlen belast de schouders en armen en kost veel kracht en tijd. Daarom hebben geven wij deze workshop, zodat je jezelf minder belast en tijd bespaart.

De voordelen van het werken met een elektrische vijl zijn groot. Een elektrische vijl is geschikt voor vrijwel alle werkzaamheden, zoals het voorbereiden van de natuurlijke nagel, voorbereiden van de tip, afwerken van het product en wegvijlen van oude productlagen bij een nabehandeling. Bij een aantal werkzaamheden wint de elektrische vijl het qua perfectie van de handvijl. Bijvoorbeeld wanneer je rondom de nagelriem moet werken.

Wat gaan we behandelen tijdens deze workshop?
We beginnen met de elektrisch vijl uit te leggen. Ook laten we zien welke bitjes je kunt gebruiken en waarvoor je deze nodig hebt. Na de uitleg gaan we op jouw model een nabehandeling doen. Dit betekent dat je met je elektrische vijl het oude product weg gaat vijlen. Als je hiermee klaar bent, breng je weer het kunstproduct aan en als laatste werken we de nagels af met de elektrische vijl.

Datum van deze workshop
Vrijdag 19 mei 2017 van 18:00-22:00.

De kosten van deze workshop zijn € 99,- (inclusief lunch, certificaat en BTW, exclusief elektrische vijl en bits).

Heb je nog geen elektrische vijl met bitjes? Geen probleem, wij kunnen deze voor je aanschaffen. Voor de prijzen kun je contact met ons opnemen.

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit