Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Daarnaast geef ik ook gel polish behandelingen, pedicures en Eyebrow Shaping Treatments. Hopelijk tot snel!

Ashley

All–Round schoonheidsspecialiste
Bij mij kun je terecht voor veel verschillende behandeling, ik ben een echt all-round professional. Mijn passie voor dit vak is groot en mijn doel is bereikt als jij totaal tevreden en ontspannen de salon verlaat. Ik hoop je snel te zien bij beautysisters.

Joyce

All-round schoonheidsspecialiste
De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als all-round schoonheidsspecialiste en pedicure. Ik ga uiterst zorgzaam te werk en vind het fijn als jij je op je gemak voelt bij mij. Hoop je snel te zien bij ons in de salon.

Sanne

All-Round Schoonheidsspecialiste
Hi! Mijn naam is Sanne. Elke dag ga ik met veel plezier naar de salon om jou een heerlijke behandeling te geven. Ik kijk er naar uit je snel te zien.

Gwen

Junior Schoonheidsspecialiste
In 2019 begon ik als stagiaire bij beautysisters. Inmiddels ben ik ervaren en geef ik mooie behandelingen. Je kunt bij mij een afspraak maken voor o.a. je wenkbrauwen, waxen en massages. Tot snel in de salon.
anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit