Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Daarnaast geef ik ook gel polish behandelingen, pedicures en Eyebrow Shaping Treatments. Hopelijk tot snel!

Maxine

Schoonheidsspecialliste
Sinds een aantal jaren werk ik in deze branche met heel veel plezier. De afwisseling en diversiteit bij beautysisters maken elke dag een feestje. Je kunt bij mij een afspraak maken voor gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures, gel polish behandelingen, brow treatments, waxen en diverse massages.

Larissa

Junior Schoonheidsspecialiste & Nagelstyliste
In 2017 ben ik bij beautysisters begonnen als stagiaire maar mag mij inmiddels tot de vaste medewerkster rekenen. Je maakt bij mij een afspraak voor verschillende beauty behandelingen en kunstnagels. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor jouw behandeling. Tot snel!

Kelly

Schoonheidsspecialiste
Hallo! Mijn naam is Kelly en werk sinds kort bij beautysisters. Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij Just Wellness & Soap Treatment Store. Voor mij is een behandeling geslaagd als ik de klant met een fijn gevoel naar huis laat gaan. Je kunt bij mij een afspraak maken voor verschillende beauty behandelingen. Hopelijk zie ik je snel!

Gwen

Schoonheidsspecialiste in opleiding
Mijn naam is Gwen, ik ben 17 jaar oud en doe de opleiding Allround Schoonheidsverzorging Tweetalig aan het ROC, ik zit nu in het 2e jaar. Elke dinsdag en woensdag loop ik stage bij beautysisters. Je kunt vanaf nu verschillende behandelingen bij mij inplannen tegen een aangepaste prijs zodat ik meer routine kan krijgen in de behandelingen.

Jessica

Schoonheidsspecialiste
Hi! Ik ben Jessica. Je kunt bij mij terecht voor diverse beauty behandelingen. Graag zie ik je snel in de salon.
anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit