Op dit moment bezorgen wij binnen Purmerend e.o.

Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Sara

Salon Manager 
Als oud ondernemer en docent in de beauty branche ben ik altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Bij beautysisters draag ik zorg voor het reilen en zeilen om de schoonheidsspecialistes heen. Je mag dan ook elk bezoek dezelfde kwaliteit van ons verwachten. Wij kijken er naar uit jou te mogen ontvangen!

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste | Skin Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Wil jij een mooiere huid? Boek dan snel een afspraak bij mij in.

Gwen

Junior Schoonheidsspecialiste
In 2019 begon ik als stagiaire bij beautysisters. Inmiddels ben ik ervaren en geef ik mooie behandelingen. Je kunt bij mij een afspraak maken voor o.a. je wenkbrauwen, waxen en massages. Tot snel in de salon.

Isis

Junior Schoonheidsspecialiste
Hi ik ben Isis! Ik ben in november gestart met mijn interne opleiding bij beautysisters. Ik heb veel zin om mij verder te ontwikkelen in dit mooie vak. Tot snel!
anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit