Wij zijn gesloten tot en met 6 april 2020

Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Daarnaast geef ik ook gel polish behandelingen, pedicures en Eyebrow Shaping Treatments. Hopelijk tot snel!

Maxine

Schoonheidsspecialliste
Sinds een aantal jaren werk ik in deze branche met heel veel plezier. De afwisseling en diversiteit bij beautysisters maken elke dag een feestje. Je kunt bij mij een afspraak maken voor gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures, gel polish behandelingen, brow treatments, waxen en diverse massages.

Larissa

Schoonheidsspecialiste & Nagelstyliste
Je maakt bij mij een afspraak voor verschillende beauty behandelingen en kunstnagels. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor jouw behandeling. Tot snel!

Kayleigh

Schoonheidsspecialiste
Hi! Ik ben het nieuwste teamlid van beautysisters. Ik heb ontzettend veel zin om de mooie behandelingen aan jou te mogen geven. Hoop je snel te zien!

Jessica

Schoonheidsspecialiste
Hi! Ik ben Jessica. Je kunt bij mij terecht voor diverse beauty behandelingen. Graag zie ik je snel in de salon.

Gwen

Schoonheidsspecialiste in opleiding
Mijn naam is Gwen, ik ben 17 jaar oud en doe de opleiding Allround Schoonheidsverzorging Tweetalig aan het ROC, ik zit nu in het 2e jaar. Elke dinsdag en woensdag loop ik stage bij beautysisters. Mijn specialiteiten zijn waxen en massages. Tot snel in de salon.
anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit