Muriel

Eigenaresse
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste | Skin Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Wil jij een mooiere huid? Boek dan snel een afspraak bij mij in.

Mandy

Skin Expert
Ben jij klaar voor je mooiste huid ooit? Boek dan een afspraak bij mij om samen te gaan werken aan je droomhuid.

Natasja

Schoonheidsspecialiste
Precies werken is mijn doel. Als een klant zich bij mij op haar gemak voelt, daar word ik gelukkig van. Je kunt bij mij een afspraak maken voor verschillende behandelingen. Ik vind het leuk jou snel te zien in de salon.

Chelsea

Schoonheidsspecialiste
Hi! Mijn naam is Chelsea en vanaf maart 2022 mag ik mij ook een beautysister noemen. Ik heb onwijs veel zin om te werken in deze prachtige salon. Je kunt bij mij een afspraak maken voor verschillende behandelingen. Hoop je snel te zien.

Luna

Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Luna en ik werk 4 dagen per week bij beautysisters. Je kunt bij mij voor verschillende behandelingen een afspraak maken. Ik kijk er naar uit je snel te zien.

Maud

Junior Schoonheidsspecialiste
Hi ik ben Maud. Ik begon bij beautysisters achter de balie maar inmiddels zul je mij steeds vaker behandelingen zien geven. Ik geef de Wimper & Brow Lift, Eyebrow Shapings en diverse massages en waxbehandelingen. Tot snel!

Francis

Balie Medewerkster
Wanneer je een afspraak hebt of de salon belt, sta ik je graag te woord. Als Balie Medewerkster zorg ik daarnaast dat de salon er altijd netjes uitziet en geef ik jullie een kijkje achter de schermen in de Instagram stories. Tot snel!