Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert & Educator
Nagelstyling is mijn passie. Al meer dan 10 jaar oefen ik dit vak met veel plezier uit. Naast het aanbrengen van kunstnagels geef ik ook les aan iedereen die net zoals ik dit geweldige vak wilt uitoefenen. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Skin & Beauty Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling en Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Daarnaast geef ik ook gel polish behandelingen, pedicures en Eyebrow Shaping Treatments. Hopelijk tot snel!

Maxine

All-Round Beauty Expert
Sinds een aantal jaren werk ik in deze branche met heel veel plezier. De afwisseling en diversiteit bij beautysisters maken elke dag een feestje. Je kunt bij mij een afspraak maken voor gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures, gel polish behandelingen, brow treatments, waxen en diverse massages.

Larissa

Junior Beauty Expert & Nagelstyliste
Voor kunstnagel behandelingen, gel polish behandelingen, manicure, cosmetische voetbehandeling, waxen, massages en Eyebrow Shaping kun je bij mij een afspraak maken. In 2017 ben ik bij beautysisters begonnen als stagiaire maar mag mij inmiddels tot de vaste medewerkster rekenen. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor jouw behandeling. Tot snel!

Mariska

All-Round Beauty Expert
Van jongs af aan heb ik al interesse in de beauty branche. Dat blijkt uit de vele aanvullende trainingen die ik heb gedaan naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Het mooiste voor mij is als een klant helemaal tevreden de deur uit gaat. Je kunt bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, pedicure en wimperextensions zowel OBO als Russian Volume.

Kelly

Beauty Expert
Hallo! Mijn naam is Kelly en ik ben het nieuwste teamlid van beautysisters. Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij Just Wellness & Soap Treatment Store. Voor mij is een behandeling geslaagd als ik de klant met een fijn gevoel naar huis laat gaan. Je kunt bij mij een afspraak maken voor verschillende beauty behandelingen. Hopelijk zie ik je snel!
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit