Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste | Skin Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Wil jij een mooiere huid? Boek dan snel een afspraak bij mij in.

Chimène

All-Round Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Chimène. In 2017/2018 liep ik met veel plezier stage bij beautysisters. Na mijn stage ben ik gaan werken bij Soap Treatment Store. Ik heb hier veel ervaring opgedaan. Nu ben ik terug bij beautysisters waar ik mij verder kan ontwikkelen op het gebied van huidverbetering. Ik heb heel veel zin om jullie weer te ontmoeten!

Chantal

All-Round Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Chantal. In juni 2021 ben ik gestart bij beautysisters. Ik geef verschillende behandelingen zoals de Wimper Lift, Pedicures en gezichtsbehandelingen. Ik vind het leuk jou te ontmoeten in de salon, zie ik je snel?

Natasja

Schoonheidsspecialiste
Precies werken is mijn doel. Als een klant zich bij mij op haar gemak voelt, daar word ik gelukkig van. Je kunt bij mij een afspraak maken voor verschillende behandelingen. Ik vind het leuk jou snel te zien in de salon.

Anne

Junior Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Anne. Ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding tot All Round Schoonheidsspecialiste. Met veel plezier ben ik daarnaast aan het werk bij beautysisters. Ik zou het leuk vinden jou eens te ontmoeten in onze salon.

Puck

Junior Schoonheidsspecialiste
Hi! Mijn naam is Puck. Ik ben laatstejaars MBO4 studente aan het ROC in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in cosmetische hand en voetverzorging & gel polish. Bij beautysisters ben ik mij nu verder aan het ontwikkelen tot een goede schoonheidsspecialiste & pedicure. Ik hoop je snel een keer te zien in de salon.

Esmee

Stagiaire
Dit najaar ben ik begonnen met de versnelde opleiding tot schoonheidsspecialiste. Bij beautysisters hoop ik veel te leren van dit mooie vak, ik heb er heel veel zin in! Tot snel.

Yentl

Stagiaire
Onlangs ben ik gestart met mijn stage bij beautysisters. Naast het ondersteunen van mijn collega’s ben ik al ervaren met het geven van ontspannende massages. De komende tijd hoop ik mij nog verder te kunnen ontwikkelen in deze mooie salon. Hopelijk tot snel.

Joudi

Stagiaire
Mijn naam is Joudi. Ik ben een paar maanden geleden gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Mijn droom is om uiteindelijk huidtherapeute te worden. Dit schooljaar hoop ik veel te leren bij beautysisters. Zie ik je snel bij ons in de salon?