Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste | Skin Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Wil jij een mooiere huid? Boek dan snel een afspraak bij mij in.

Chimène

All-Round Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Chimène. In 2017/2018 liep ik met veel plezier stage bij beautysisters. Na mijn stage ben ik gaan werken bij Soap Treatment Store. Ik heb hier veel ervaring opgedaan. Nu ben ik terug bij beautysisters waar ik mij verder kan ontwikkelen op het gebied van huidverbetering. Ik heb heel veel zin om jullie weer te ontmoeten!

Gwen

Schoonheidsspecialiste
In 2019 begon ik als stagiaire bij beautysisters. Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd en inmiddels ben ik gediplomeerd en ervaren in verschillende behandelingen. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en zie je hopelijk snel in de salon.

Chantal

All-Round Schoonheidsspecialiste
Mijn naam is Chantal. In juni 2021 ben ik gestart bij beautysisters. Ik geef verschillende behandelingen zoals de Wimper Lift, Pedicures en gezichtsbehandelingen. Ik vind het leuk jou te ontmoeten in de salon, zie ik je snel?

Roos

Schoonheidsspecialiste
Sinds kort werk ik met veel plezier bij beautysisters. Met veel plezier ga ik elke dag naar mijn werk. Je kunt bij mij terecht voor verschillende behandeling. Ik hoop je snel te zien in de salon.

Sanne

Medewerkster Online Werkzaamheden
Hallo! Mijn naam is Sanne. Ik ben degene die zorgt voor de social media, nieuwsbrieven, website en webshop. Ik doe dit met veel plezier voor beautysisters!