Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert 
Met veel plezier run ik elke dag dit mooie bedrijf met ons super leuke team. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Sara

Salon Manager 
Als oud ondernemer en docent in de beauty branche ben ik altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering. Bij beautysisters draag ik zorg voor het reilen en zeilen om de schoonheidsspecialistes heen. Je mag dan ook elk bezoek dezelfde kwaliteit van ons verwachten. Wij kijken er naar uit jou te mogen ontvangen!

Leonie

All-Round Schoonheidsspecialiste | Skin Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering d.m.v. de Dermapen4 | Microneedling behandeling, Chemische Peelings, Bindweefsel Massage, gezichtsbehandelingen en eerlijk huidadvies. Wil jij een mooiere huid? Boek dan snel een afspraak bij mij in.

Sanne

All-Round Schoonheidsspecialiste
Hi! Mijn naam is Sanne. Elke dag ga ik met veel plezier naar de salon om jou een heerlijke behandeling te geven. Ik kijk er naar uit je snel te zien.

Gwen

Junior Schoonheidsspecialiste
In 2019 begon ik als stagiaire bij beautysisters. Inmiddels ben ik ervaren en geef ik mooie behandelingen. Je kunt bij mij een afspraak maken voor o.a. je wenkbrauwen, waxen en massages. Tot snel in de salon.

Isis

Junior Schoonheidsspecialiste
Hi ik ben Isis! Ik ben in november gestart met mijn interne opleiding bij beautysisters. Ik heb veel zin om mij verder te ontwikkelen in dit mooie vak. Tot snel!

Zoë

Stagiare
Hoi! Ik ben Zoë en sinds November loop ik stage bij beautysisters. Ik zit in mijn eerste jaar van mijn opleiding als schoonheidsspecialsite. Ik ben al druk bezig te leren klanten te ontvangen en kan niet wachten om meer over de behandelingen te leren. Ik hoop je snel te mogen ontvangen.

Lana

Stagiare
Hi mijn naam is Lana, sinds dit jaar volg ik de opleiding all round schoonheidsspecialiste op het Regio college in Zaandam. Dit jaar loop ik stage bij beautysisters. Ik kijk er naar uit om veel te leren en klanten te ontvangen! Tot snel!

Nadia

Stagiare
Hallo! Nadia is mijn naam. Sinds kort loop ik stage bij beautysisters. Ik ben erg leergierig en het lijkt mij leuk om alles te weten te komen over beauty. Ik hoop je snel te ontmoeten in de salon.
anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit