Wij zijn gesloten tot en met 6 april 2020

SAMENWERKING TUSSEN BEAUTYSISTERS EN COSMETIQUE TOTALE

Waarschijnlijk heb je het al vernomen dat ontharingssalon Just Wellness onder vuur ligt. Er zijn erg veel klachten van gedupeerden die huidirritatie, pigmentvlekken of zelfs brandwonden oplopen na goedkope ontharingsbehandelingen.

Onlangs was Cosmetique Totale te zien als specialist bij Hart van Nederland. Cosmetique Totale zet zich graag in om de consument bewust maken van de mogelijke gevaren wanneer je een praktijk met onbekwaam personeel en/of slechte apparaten verkiest boven een praktijk met ervaren (para)medische specialisten met medische lasers.

De huidtherapeute van Cosmetique Totale is eens per 6 weken aanwezig bij beautysisters en voert o.a. ook ontharingsbehandelingen uit. 

WAT DOEN WIJ OM TE HELPEN?

Graag schieten wij de gedupeerden die hun geld en tegoed aan behandelingen kwijt zijn te hulp door hen korting te bieden op behandelingen bij de huidtherapeuten van Cosmetique Totale. Meer informatie over onze actie leest u op onze site: https://laserontharing-in.nl/just-wellness-failliet/

Wil je verder gaan met je ontharingsbehandelingen? Neem dan contact op met Cosmetique Totale op telefoonnummer 085-902 20 80.

anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit