IN JUNI IN THE SPOTLIGHT! 

 

 

In de maand juni kun je op de dinsdagen en donderdagen profiteren van een hele leuke actie: DUO rug, nek & schouder massage van 30 minuten voor € 39,- dat is maar € 19,50 per persoon! Reserveren doe je hier: https://beautysisters.nl/afspraak-maken/


VERJONG JE HUID MET ONZE BINDWEEFSEL MASSAGE

 

 

De strijd tegen huidveroudering

Bindweefsel massage is dé oplossing om jouw huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Door de intensieve bindweefselgrepen wordt de doorbloeding verhoogd, de stofwisseling geactiveerd en wordt de huid aangezet tot cel vernieuwing. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefsel massage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Het resultaat is een ware verjonging van de huid

De werkstoffen uit crèmes, serums e.d. worden veel beter opgenomen en getransporteerd na de bindweefsel massage. Rimpels, fijne lijntjes en kleine littekens worden van binnenuit door jouw eigen huid hersteld. De huid ziet er frisser, jonger, strakker en egaler uit.

Pas je deze massage in kuurverband toe dan verhoogt het de werkzaamheid en zal deze het eindresultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen!  De kuur bestaat uit 6 behandelingen van één behandeling per week.

Deze intensieve therapie geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens minder zichtbaar!

Je kunt de bindweefsel massage ook in combinatie met de Fruitzuur Peeling boeken, hierdoor haal je het maximale uit je huid! Bij aanschaf van een kuur van 6 behandelingen Bindweefsel + Fruitzuur Peeling ontvang je een set met ampullen gratis!

Wil je een afspraak maken? Dat kan online https://beautysisters.nl/afspraak-maken/ of bel ons op 0299-770166.

 

 

 

 

 

 

 

 

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit