De wintermaanden zijn een echte aanslag op je huid. Schilfertjes, droogte lijntjes, een trekkerige huid, vlekjes, dit kan allemaal voorkomen doordat je huid dagelijks wordt blootgesteld aan kou, wind maar ook de warmte van de verwarming. Doordat je huid te lijden heeft kan ze sneller verouderen. Ben lief voor je huid! Door regelmatig naar de salon te gaan en de juiste producten te gebruiken kun je al deze ongemakken verminderen of zelfs voorkomen. Laat je huid weer stralen met onze Winter Boost Treatment.

WINTER BOOST TREATMENT
De huidverbeterende behandeling bestaat uit 3 behandelingen die je in een kuur van 3 weken inplant. Elke week dus 1 behandeling. Zo zien de behandelingen eruit:

Week 1: je huid wordt intensief gereinigd met een peeling. Daarna geven we haar een boost met onze Beauty Angel ELT lamp. Deze lamp stimuleert de aanmaak van collageen, hyaluron en elastine. Daarnaast werkt de lamp heel goed bij een winterdip.

Week 2: we geven jouw huid een intensieve bindweefsel massage, deze stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden. Tevens zorgt deze massage voor de versteviging van je huid. Hierna krijgt je huid weer de boost met de Beauty Angel ELT.

Week 3: de laatste behandeling van deze kuur bestaat uit krachtig herstel van je huid. We brengen een vliesmasker aan met luxe, verzorgende en huidverbeterende ingrediënten en starten tegelijk de sessie met de Beauty Angel ELT lamp.

Door deze kuur wordt niet alleen je huid verbeterd maar het licht van de Beauty Angel werkt ook super goed wanneer je moe bent of down door de winter en het tekort aan zonlicht. Een boost voor zowel je huid als je mind. 

De behandelingen duren tussen de 30 en 45 minuten en de totaalprijs van de kuur is € 145,-


WAT IS DE BEAUTY ANGEL ELT 2
De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve licht- en wellness behandeling. Deze lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Na deze behandeling ziet jouw huid er instant egaler en stralender uit. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar ook echt direct verminderd. De doorbloeding van je huid wordt door deze lichttherapie gestimuleerd en de huid neemt werkstoffen vanuit producten beter op. Met de Beauty Angel krijgt jouw huid een enorme boost waardoor de huidcellen weer actief aan het werk gezet worden. Na al 1 behandeling heb je een mooie glow maar boek je de Beauty Angel in kuurverband dan gaan we hele mooie resultaten boeken.

DIRECTE RESULTATEN
Je huid is zachter en soepeler
Verhoogt het vochtgehalte in je huid
Verbetert je totale huidbeeld
Verfijnt poriën
Zorgt voor een stralende teint
Verbeterend de opname en werking van cosmetische producten
Zorgt voor een betere doorbloeding

RESULTATEN OP DE LANGERE TERMIJN
Het bindweefsel wordt steviger omdat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd
Rimpeltjes verminderen in je gezicht en decolleté
Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken zullen verminderen