wimper-extensions

Lange wimpers met extensions

Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

Hoe gaat de behandeling
Bij binnenkomst nemen we samen de behandeling door, je neemt plaats in onze behandelstoel. Om aan elkaar plakken van onder en bovenwimpers te voorkomen worden je onderwimpers afgeplakt. Vervolgens wordt er gestart met het aanbrengen van de extensions.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimperrand te behouden, adviseren wij om tussen de 2 a 3 weken de wimpers bij te vullen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is ongeveer 120 minuten.

De voordelen op een rijtje

  • mooie volle & lange wimpers
  • natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan jouw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Belangrijk! Kom altijd zonder mascara, foundation, oogschaduw, eyeliner en concealer naar je afspraak. Heb je wel 1 van deze make up op dan kunnen wij geen garantie geven op de hechting van de extensions.

Heb je extensions van een andere salon? Je mag dan bij ons een afspraak maken, onze wimperstyliste beoordeelt of zij de wimpers kan bijvullen. Dit neemt zij samen met jou door.

 

loveness-logo-wit
lycon-wit-klein
lakshmi
kaeso-klein-wit