wimper-extensions

Bij beautysisters Purmerend ben je aan het juiste adres voor prachtige wimperextensions! Je kunt kiezen uit One-by-One (OBO) of Volume Lashes.

One-by-One 

Bij OBO wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. Wij hebben verschillende diktes en lengtes wimperextensions.

Volume Lashes

Bij deze techniek zijn de extensions een stuk dunner en lichter zodat er meerdere extensions op een natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden. Met deze Volume Lasjes krijg je meer volume, zonder de natuurlijke wimper te verzwaren.
Ook voor deze techniek zijn er verschillende lengtes beschikbaar. De extensions worden met een speciale, niet schadelijke lijm bevestigd aan de eigen wimpers.

Hoe gaat de behandeling
Bij binnenkomst nemen we samen de behandeling door, je neemt plaats in onze behandelstoel. Om aan elkaar plakken van onder en bovenwimpers te voorkomen worden je onderwimpers afgeplakt. Vervolgens wordt er gestart met het aanbrengen van de extensions.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimperrand te behouden, adviseren wij om tussen de 2 a 3 weken de wimpers bij te vullen. De extensions dienen altijd binnen de 4 weken te worden bijgevuld. Kom je na 4 weken voor een refill dan rekenen wij de prijs van een nieuwe set.
De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set OBO is ongeveer 2 uur, voor een nieuwe set Volume Lashes plannen wij 2,5 uur in.

De voordelen op een rijtje

  • mooie volle & lange wimpers
  • natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan jouw wensen
  • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee

Belangrijk! Kom altijd zonder mascara, foundation, oogschaduw, eyeliner en concealer naar je afspraak. Heb je wel 1 van deze make up op dan kunnen wij geen garantie geven op de hechting van de extensions.

Heb je extensions van een andere salon? Je mag dan bij ons een afspraak maken, onze wimperstyliste beoordeelt of zij de wimpers kan bijvullen. Dit neemt zij samen met jou door.

 

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit