Elk seizoen hebben wij een nieuwe, limited edition massage. Gun jezelf de luxe van onze Summer Massage en geniet van ongekende ontspanning. Deze unieke behandeling kun je inplannen van 1 juli tot en met 30 september 2024. Krijg het ultieme zomergevoel terwijl je helemaal tot rust komt met onze Summer Massage.

DE BEHANDELING

De passiebloem staat tijdens deze massage centraal. Deze geur zal je laten denken aan strand, lekker luieren en een warme zomer. Deze zomer behandeling is echt uniek en bestaat uit een heerlijke scrub van de rug die de dode huidcellen verwijdert en de doorbloeding stimuleert. Hierna krijg je een fijne pakking om je huid te hydrateren en klaar te maken voor de zomer. Wanneer de pakking intrekt mag je even helemaal wegdromen bij een ontspannende hoofdhuidmassage. Als de pakking is ingetrokken mag je nog even verder relaxen bij een massage van je rug en nek.

DE VOORDELEN VAN ONZE SUMMER MASSAGE

Deze behandeling biedt niet alleen diepe ontspanning, maar ook een stralende huid en nieuwe energie. De combinatie van scrub, pakking en massage zorgt voor een unieke ervaring die je lichaam en geest revitaliseert.

DIT IS WAAROM JIJ DEZE MASSAGE WILT

Kies voor de Summer Massage en geef jezelf de me-time die je verdient. Dit is jouw kans om te ontspannen en jezelf volledig op te laden. Laat je verwennen en voel je herboren! Na afloop van de massage hebben we nog een mooi cadeautje voor jou 🙂

Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw Summer Massage. Ervaar de voordelen zelf en verlaat helemaal ontspannen onze salon. Maak je afspraak nu zet de eerste stap naar ultieme ontspanning!