Ga stralend de zomer in met onze Summer Glow Treatment! We hebben deze behandeling speciaal samengesteld voor de zomer en is dus tijdelijk in te plannen. Deze unieke behandeling bestaat niet uit 1 maar wel 2 peelings! 


Eindelijk! De zomer komt er aan 🙂 We gaan met zijn allen lekker naar buiten, terrasjes pakken, je mooie jurken weer aan, lachen, festivals en feestjes en dan wil je er natuurlijk op je best uitzien, je wilt stralen!


DE BEHANDELING
We starten de Summer Glow Treatment met een intensieve reiniging van je huid. Als je huid goed schoon is brengen we de eerste peeling aan. Dit is een enzymatische peeling die jouw huid heerlijk zacht maakt en nog dieper je huid reinigt. Daarnaast stimuleert deze peeling de doorbloeding, kom maar op met die Glow!

Hierna brengen we een tweede peeling aan, een milde fruitzuur peeling die je huid nog verder zal verzorgen. Vervolgens plaatsen wij onze collegeen lamp, de Beauty Angel nadat we een verzorgend serum hebben aangebracht. De laatste stap van de Summer Glow Treatment is het aanbrengen een verzorgend product en een zonbescherming. Als deze behandeling klaar is zul je een glow hebben als nooit eerder! Let the summer begin!


    

“GOEDE BEHANDELING VOOR MIJN HUID GEHAD. VRIENDELIJKE ONTVANGST. GA ZEKER NOG EENS TERUG”

    


BEAUTY ANGEL LAMP
In deze behandeling zit een sessie met ons allernieuwste apparaat, de Beauty Angel ELT. Deze lamp combineert wellness met lichttherapie en zal jouw echt positief verbazen.

Het licht van deze unieke lamp stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Deze 3 zijn super belangrijk in de strijd tegen huidveroudering. Direct na de behandeling ziet jouw huid er stralender en frisser uit. Daarnaast werkt de Beauty Angel heel goed als je last hebt van een dipje. Niet alleen je huid zal er beter uitzien na deze behandeling maar ook jij voelt je fitter. Win-win dus!

Duur: 65 minuten
Prijs: € 99,-