PEELINGS BIJ BEAUTYSISTERS

Heb je last van acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed onderhouden en opfrissen? beautysisters helpt jou graag verder! Alle behandelingen worden volledig op jouw huid afgestemd. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake. Wij helpen jou graag bij het krijgen van jouw droomhuid!

Het late najaar en de winter is hét ideale moment om je huid stevig aan te pakken met een peeling. wanneer we minder buiten komen, de dagen kort zijn, het is koud, het regent en waait dus… we blijven liever binnen. Dan is dus het “peelingseizoen” aangebroken. De huid heeft zich behoorlijk verdikt de afgelopen maanden en dat is te zien aan de grauwe, doffe huid en de wat grovere huidstructuur.

Peelings hebben een verjongend effect op je huid, ze stimuleren celvernieuwing en verwijderen dode huidcellen. De huid wordt egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd.

Een peeling kan op zichzelf toegepast worden. Echter in combinatie met microneedling behaal je de beste resultaten. Daarnaast zijn de juiste producten voor thuisgebruik heel belangrijk.

Een peeling is geschikt voor de behandeling van:

 • Acné
 • Pigmentvlekken
 • Fijne lijntjes
 • Vale huid
 • Roodheid
 • Zonschade
 • Rokershuid
 • Huidveroudering
 • Grove poriën

Bij beautysisters bieden we verschillende soorten peelings aan. De keuze van de peeling hangt af van de resultaten die jij wilt behalen met jouw huid. Hieronder leggen we kort uit welke peeling waarvoor geschikt is.

Soorten peelings:

  • Lakshmi Fruitzuur Peeling | deze biologische milde peeling is geschikt om je huid licht op te frissen
  • Skin Tech Easy Droxy Peel | een lichte peeling voor een frisse glow
  • Skin Tech Easy TCA | verminderen van acné, acné littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken, een vale huid & grove poriën

LAKSHMI FRUITZUUR PEELING

Deze biologische gel peeling, met enzymen en natuurlijke alfa-hydroxy acid (glycolzuur 4,5%, totale fruitzuren 0,2%) is één van de meest effectieve producten om huidveroudering te vertragen, het huid verouderingsproces te bestrijden en te verminderen en om rimpels en droogte zoveel mogelijk te beperken. Het vermindert pigmentvlekken en voorkomt de vorming van nieuwe pigmentvlekken, waardoor er een heldere egale en frisse teint ontstaat. De A-Hydroxy acids en enzymen worden gestimuleerd en ondersteund door rustgevende botanische ingrediënten en krachtige verhelderende werkstoffen die de huid onmiddellijk transparanter, lichter en soepeler maken. Deze peeling is geschikt voor alle huidtypes.


SKIN TECH PEELINGS 

De peelings van Skin Tech helpen jou aan een stralende, gezonde huid. Afhankelijk van je huidconditie en persoonlijke wensen behandelen we je met een oppervlakkige of medium peeling. De peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Het resultaat is een jongere, stralende en frisse huid.

PERSOONLIJK BEHANDELPLAN VOOR SKIN TECH PEELINGS

Welke peeling voor jou het beste werkt, bekijkt de skin expert in het intakegesprek. De persoonlijk geselecteerde cosmeceuticals vormen een belangrijk onderdeel van behandelingen met deze peelings. De cosmeceuticals dragen bij aan het resultaat en beschermen de huid na de peeling. Omdat deze peelings zo effectief zijn mogen normale producten die ontwikkeld zijn voor een niet-gepeelde huid niet gebruikt worden. 


SKIN TECH EASY DROXY PEEL | OPPERVLAKKIGE PEELING

De oppervlakkige peelings van Skin Tech geven je huid een lekkere opfrisbeurt. De peeling reikt tot in de epidermis en verwijdert daar de dode huidcellen.

De peelings bestaan voornamelijk uit fruitzuren. Ze maken je huid schoon, geven hem een opfrisbeurt en stimuleren de bloedsomloop, zonder de huid te vervellen. Daarom noemen we hem ook wel een partypeel. Je kunt hem goed gebruiken om je huid op te frissen zonder dat je huid er langere tijd van moet herstellen. Deze peeling is geschikt om mee-eters en acne te behandelen.


SKIN TECH EASY TCA | MEDIUM PEELING

Deze medium peeling reikt tot in de oppervlakkige dermis, de levende huid en is geschikt voor huidverjonging en -verbetering. Denk aan het verminderen van acné, acnélittekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken, een vale huid of grove poriën.

Deze peeling is een TCA peeling. De TCA peeling van Skin Tech is een unieke samenstelling van TCA met een basesolution van onder andere vitaminen en anti-oxidanten. De zuren in deze TCA peeling dringen dieper door in de huid dan de oppervlakkige peeling. Daarnaast exfoliëren ze sterker, waardoor de huid echt verbetert. Deze peelings zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor donkere huidtypes en voor dunne gevoelige huid.


Wil je jouw huid verbeteren? Boek dan de Discovery Treatment in. Hier lees je er alles over: https://beautysisters.nl/behandelingen/discovery-treatment/