PERFECT NAILS ARE ONE OF GOOD HABITS


Bij beautysisters vinden wij ontwikkeling belangrijk, daarom leiden wij elk jaar meerdere stagiaires op. Ze leren o.a. bij ons wat samenwerken is, hoe ze een klanten ontvangen en hoe ze echt goede behandelingen geven. Dit kan alleen maar door ze ook daadwerkelijk te laten behandelen. Daarom hebben wij een aantal van onze behandelingen uitgebracht als Trainee behandeling. Dat betekent dat de behandeling wordt uitgevoerd door iemand die nog in opleiding is. Uiteraard geven zij pas een Trainee behandeling als ze door ons goed zijn getraind en wij vinden dat ze er klaar voor zijn om jou als klant een fijne ervaring en goede behandeling te geven. 


Één van onze Trainee Treatments is de Happy Hands Trainee, ook wel bekend als onze heerlijke Happy Hands, alleen dan voordeliger! Mis deze kans dus niet en boek lekker voordelig een heerlijke behandeling voor jezelf in.

HAPPY HANDS TRAINEE
Je kijkt naar je nagels en denkt, dit kan beter. Maar vijlen is niet je sterkste kant en bovendien, ontspannen gaat toch altijd beter wanneer je een manicure krijgt in plaats van dat je het zelf doet. Wij laten jouw handen er weer toonbaar uitzien met een fresh manicure. Deze behandeling is super compleet, we vijlen je nagels zoals jij dat wilt, al geven wij natuurlijk wel ons advies. Je nagelriemen verzorgen we en als er haakjes of velletjes zitten dan halen we deze voor je weg. Wanneer je nagels mooi in vorm zijn gaan we je handen scrubben met de Dadi Scrub, een LUXE scrub die je huid verjongt, de dode huidcellen verwijdert en het voedt je huid intensief met vocht en olie, niet zomaar een scrub dus 🙂 Als de scrub zijn werk heeft gedaan krijg je van ons nog een mini handmassage met de Dadi Lotion, ook weer zo’n luxe product met vitamine E, de crème trekt snel in, laat geen vettig laagje achterlaat, zorgt ervoor dat je handen gehydrateerd blijven en vertraagt het verouderingsproces van de huid van je handen. Na deze behandeling ben je klaar om vol zelfvertrouwen onze salon te verlaten, je hebt tijd voor jezelf gemaakt, je bent nog mooier dan je al was en gaat naar buiten met prachtige handen.

Deze unieke behandeling duurt 30 minuten en je betaalt hiervoor 29,95

BEAUTYSISTERS TIP

  • Deze deal kun je ook boeken met 2 personen
  • Je kunt deze behandeling ook uitbreiden met gel polish (mits hiervoor een Trainee aanwezig is)