shutterstock_588737279-2

KOKOS-CRÈME LICHAAMSPAKKING BIJ BEAUYTYSISTERS PURMEREND


Wat is een lichaamspakking
Een lichaamspakking is bedoeld om je lichaam een opkikker te geven. Deze bijzondere behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Een pakking zorgt voor nieuwe energie en verstevigt je huid. Daarnaast heb je direct een voelbaar resultaat. De pakking zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam worden afgedreven en mineralen worden toegevoegd aan je huid.

Wat doet de kokos-crème pakking voor je
Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid o.a. dermatologisch lotion en kokosmelk. Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan. De pakking is dermatologisch getest en pH huid neutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (vocht regulerend). De huid wordt door de toevoeging van natuurlijke gemalen kokos ook nog licht gescrubd waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat.

De behandeling
De behandeling start met een heerlijke bodyscrub die de dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt de verwarmde pakking op je lichaam aangebracht. Om de pakking goed zijn werk te laten doen wikkelen we je in folie. Vervolgens ga je heerlijk relaxen onder een deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen. De pakking laten we ongeveer 20 minuten intrekken. Daarna kun je onder onze warme douche de overtollige pakking verwijderen. Na deze behandeling voel je je als herboren en voelt je huid zijdezacht aan.

Prijs van deze behandeling is € 55,-

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit