VERNIEUW JE ENERGIE MET ONZE INTENSE HAPPINESS MASSAGE


Ben je toe aan een flinke dosis positieve energie en ontspanning? Dan is de Intense Happiness Massage precies wat je nodig hebt! Laat jezelf verwennen met deze unieke behandeling die niet alleen je lichaam, maar ook je geest nieuwe energie zal geven..

Onze ervaren masseuses zullen je meenemen op een reis naar innerlijke rust en geluk

Na de Intense Happiness Massage zul je merken dat je meer energie hebt, beter kunt slapen en je je gelukkiger voelt. Je verdient het om jezelf af en toe te trakteren op een moment voor jezelf, waardoor je weer in balans komt en volop van het leven kunt genieten.


INTENSE HAPPINESS MASSAGE
Jouw moment van ontspanning begint zodra je de behandelruimte binnenstapt. Je ontspant door de heerlijke geur van de lente en de zachte muziek. De behandelruimte is aangenaam warm en de masseuse vraagt naar jouw wensen. Deze massage ontspant niet alleen lichaam maar ook je geest. We masseren je hoofdhuid, nek, schouders, rug en armen. De hotstones die gebruikt worden zorgen voor extra warmte en diepe ontspanning. Je zult je even helemaal in een andere wereld wanen.


Maak een afspraak voor de Intense Happiness Massage en geef jezelf de aandacht die je verdient. Voel de positieve energie stromen en laat alle stress en zorgen van je afglijden. Je zult versteld staan van het effect van deze behandeling en gegarandeerd met een glimlach de deur uitlopen. Gun jezelf deze ultieme vorm van self-care en ervaar de magie van Intense Happiness!


Dit is onze seizoensmassage voor de lente. Deze massage kun je inplannen tot en met 30 juni 2024.