ZET DE EERSTE STAP NAAR JOU MOOISTE HUID

Een mooie huid begint met het gebruik van de juiste producten. Aan de buitenkant kunnen we al veel zien aan jouw huid maar we kunnen met onze blote ogen niet in je huid kijken. Onze Observ520X kan dit wel en dat maakt dit apparaat zo uniek. Hij laat ons de ware conditie van jouw huid zien, wat is er nu al zichtbaar en wat kun je verwachten als je nu niet gaat starten met de juiste producten en behandelingen. Met deze waardevolle informatie kunnen we voor jou een persoonlijk behandelplan maken. In dit behandelplan staan de behandelingen en producten die wij adviseren. 

Ben je er klaar voor om samen met ons te gaan werken aan een mooiere huid? Wil je kennismaken met de echte conditie van jouw huid? Met de huidintake van beautysisters weet jij na afloop precies wat de mogelijkheden zijn om jouw huid te verbeteren en dit ook zo goed mogelijk te behouden.     

“Meet & Treat geboekt. Fijne, heldere uitleg over de behandelingen en de huidscan gekregen. Gekozen voor de Microneedling behandeling. Leuke nette salon en vriendelijke medewerkers. Kom hier gauw weer terug”

    


WEET JE NIET WELKE PRODUCTEN GESCHIKT ZIJN VOOR JOUW HUID?
Dat snappen wij helemaal. Er zijn zoveel producten op de markt en je koopt huidverzorging tegenwoordig bijna overal. Maar als je gaat investeren in producten voor je huid en dan bedoelen we niet alleen qua geld maar ook qua tijd, dan wil je wel dat deze investering ook echt zin heeft natuurlijk. Maak het jezelf niet moeilijk en laat je adviseren door onze Skin Experts. Zij zijn opgeleid om echt te kijken naar wat jouw huid nodig heeft. Met onze jarenlange ervaring en de beste apparatuur weet je zeker dat je een passend en eerlijk advies krijgt. 


WAT ZEGT DE HUIDSCAN OVER JOUW HUID?
De Observ520X maakt foto’s waarop de diepere huidlagen te zien zijn. We maken ook foto’s met verschillende filters. Zo kunnen we bijvoorbeeld pigmentatie zien die met het blote oog nog niet te zien zijn. 


GOED OM TE WETEN
Wij willen graag een goed inzicht in de conditie van jouw huid krijgen. Daarom is het belangrijk dat je naar deze afspraak komt met een goed gereinigde huid zonder make-up of dagcrème met een SPF. Ook vragen wij jou om de producten mee te nemen die je nu gebruikt voor je huid. Ben je zwanger? Dan kun je deze huidscan zonder problemen boeken.


WAT KRIJG JE BIJ DEZE BEHANDELING
Huidscan met de Observ520X
Persoonlijk behandelplan
Eerlijk productadvies


TIP
Wil je naast behandel en productadvies meteen de door ons geadviseerde behandeling ervaren? Dat kan! Boek dan de Meet & Treat, dan is er voldoende tijd om direct te starten met behandelen en te werken aan jouw droomhuid.


BEN JE KLAAR OM TE STARTEN?
Via onze online agenda kun je een afspraak inplannen maar je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij gaan graag de samenwerking aan met jou op weg naar jouw mooiste huid!