ZET DE EERSTE STAP NAAR JOU MOOISTE HUID

Wil je kennismaken met de echte conditie van jouw huid? Met de huidintake van beautysisters weet jij na afloop precies wat de mogelijkheden zijn om jouw huid te verbeteren en dit ook zo goed mogelijk te behouden. De scan maken we met de Observ520X. Dit apparaat maakt verschillende foto’s die ons inzicht geven in de staat van jouw huid. Met deze waardevolle informatie kunnen we voor jou een persoonlijk behandelplan maken. In dit behandelplan staan de behandelingen en producten die wij adviseren. Ben jij klaar om te starten?

WEET JE NIET WELKE PRODUCTEN GESCHIKT ZIJN VOOR JOUW HUID?
Er zijn zoveel producten overal verkrijgbaar dat het echt heel lastig is om te weten wat nou echt past bij jouw huid. Waarom laat je dit advies niet over aan onze Skin Experts? Wij zijn opgeleid om echt te kijken naar wat jouw huid nodig heeft. Met onze jarenlange ervaring en de huidscan weet je zeker dat je een passend en eerlijk advies krijgt. 

WAT ZEGT DE HUIDSCAN OVER JOUW HUID?
De Observ520X maakt foto’s waarop de diepere huidlagen te zien zijn. We maken ook foto’s met verschillende filters. Zo kunnen we bijvoorbeeld pigmentatie zien die met het blote oog nog niet te zien zijn. 

GOED OM TE WETEN
Wij willen graag een goed inzicht in de conditie van jouw huid krijgen. Daarom is het belangrijk dat je naar deze afspraak komt met een goed gereinigde huid zonder make-up of dagcrème met een SPF. Ook vragen wij jou om de producten mee te nemen die je nu gebruikt voor je huid. Ben je zwanger? Dan kun je deze huidscan zonder problemen boeken.

PRIJZEN
gratis bij een Meet & Treat
€ 30,00 voor een losse huidscan

BEN JE KLAAR OM TE STARTEN?
Via onze online agenda kun je een afspraak inplannen maar je mag ons natuurlijk ook bellen. Wij gaan graag de samenwerking aan met jou op weg naar jouw mooiste huid!