shutterstock_210175048

Door onze dagelijkse bezigheden zoals je werk, je gezin en de maatschappij kom je vaak niet toe aan een moment voor jezelf waarin je kunt ontspannen. Misschien slaap je wel slecht en ben je futloos.

Deze klankschalen massage vindt plaats in staande, zittende en liggende houding en is geweldig om het hoofd even leeg te maken en van denken naar voelen te gaan. Door de bijzondere werking van de trillingen van klankschalen kom je los van je gedachten en in een diepere ontspanning, je komt meer in het moment van nu. Geschikt voor iedereen die de door de druk van werk, gezin en maatschappij maar moeilijk kan ontspannen en slecht slaapt.

Het bijzondere van klankschalen is, dat ze stilte geven. Juist door de klank en trilling voel je rust en stilte. Ze brengen je als het ware in contact met de stilte in jezelf. Elke klank voelt ook anders; de lage klanken geven je aardse rust terwijl de hogere klanken juist energie geven. Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt. Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. Je voelt de trilling in je hele lichaam. Bij deze massage geniet je van de bijzondere sensatie van klanken en trillingen die diep in de cel en het weefsel te voelen zijn. Dit kan je helpen bij het genezingsproces van bijvoorbeeld een burn-out, om weer in balans te komen met jezelf.

Prijs: €40,00
Duur: 40 min.

anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit