fruitzuurbehandeling

De fruitzuur peeling is een echt oppepper voor jouw huid. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze behandeling heeft een reinigend en verjongend effect en zorgt voor huidverbetering. Onze schoonheidsspecialistes adviseren jou graag over deze behandeling. Deze peeling kun je ook in combinatie met onze bindweefsel massage of één van onze Facials boeken.

beautysisters adviseert deze behandeling als je last hebt van:

  • acné
  • doffe en grauwe huid
  • fijne lijntjes en rimpeltjes
  • futloze en vermoeide huid
  • oppervlakkige rimpelvorming
  • droge huid
  • huid met aanwezige pigmentvlekken
  • vette en dikkere huid

Verbeteren van de huid

De fruitzuur peeling zorgt ervoor dat jouw huid zich gaat vernieuwen. De behandeling maakt jouw huid gladder, gezonder en steviger. Het ingrediënt glycolzuur stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Dit heeft een positieve uitwerking op acné, slechte doorbloeding, pigment en ouderdomsvlekken. Boek je deze behandeling als kuur dat verbetert het ook de vochtbalans van de huid.

De behandeling

Na het reinigen van de huid brengen wij de fruitzuur peeling aan die wij kort laten inwerken. Het glycolzuur dringt snel door tot de onderliggende huidlagen waar het vervolgens de aanmaak van huidcellen stimuleert. Daarna wordt het glycolzuur verwijderd met een warm compres, hierna brengen wij een masker aan dat ervoor zorgt dat je huid indien nodig wat gekalmeerd wordt, het masker zal je huid een boost geven om de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren. Ter afsluiting brengen wij een lotion aan. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Niet pijnlijk

De fruitzuur behandeling is niet pijnlijk. Je kunt de peeling wel iets voelen prikken maar de duur hiervan is maximaal 10 minuten.

Aantal fruitzuur behandelingen

Na 1 behandeling zie je al direct resultaat. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig om een mooi en duurzaam resultaat te behalen.

After care

De huid kan na de behandeling wat rood zijn en jeuken. Dit is normaal en zal geleidelijk verdwijnen. Het kan zijn dat de huid licht gaat schilferen. Bescherm de huid tegen direct zonlicht met een SPF van minimaal 30.Gebruik de eerste 24 uur na de behandeling geen make-up. De positieve effecten van deze behandeling houden gemiddeld enkele maanden aan. Wij adviseren om na iedere fruitzuur peeling de huid te kalmeren en herstellen met de hoogwaardige producten van Lakshmi en zullen jou daar over adviseren.

Prijs: €55,00
Duur: 30 min.

 

anbos-gediplomeerd-wit
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit