BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW MOOISTE HUID OOIT?

Wanneer je de Discovery Treatment boekt, zet je de eerste stap naar jouw droomhuid! Heb jij last van een onzuivere huid, pigmentatie of roodheden? Of ben jij gewoon benieuwd hoe jouw huid er in de diepere lagen uitziet? Bij beautysisters maken wij tijdens deze huidanalyse een scan met de Observ 520X. Dit unieke huidanalyse apparaat maakt 8 foto’s tot in de diepere huidlagen. Deze foto’s geven ons een goed inzicht van jouw huidstructuur, talgproductie, rosacea, couperose, pigmentverschuivingen, grove poriën en zonbeschadigingen.

Tijdens de Discovery Treatment bespreken wij jouw wensen, datgene wat je niet mooi vindt aan jouw huid en wat wij voor jou kunnen betekenen. Nadat wij de huidscan hebben gemaakt reinigen wij jouw huid grondig. Na de behandeling stellen wij voor jou een uniek behandelplan op dat je van ons per mail toegestuurd krijgt. 

GOED OM TE WETEN
Wij willen graag een goed inzicht in de conditie van jouw huid krijgen. Daarom is het belangrijk dat je naar deze afspraak komt met een goed gereinigde huid zonder make-up of dagcrème met een SPF. Ben je zwanger? Dan kun je deze huidscan zonder problemen boeken.