HEALTHY SKIN IS ALWAYS IN


WAT IS DERMAPLANING
Heb je last van een doffe en/of vale huid? Heb je genoeg van die vervelende haartjes op je gezicht? Dan hebben wij misschien wel de oplossing voor je. Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje, donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Dit doen we door te schrapen, geen zorgen, we gaan niet snijden 🙂 Op deze manier worden donshaartjes, vuil en dode huidcellen dus verwijderd. Het resultaat is geweldig, je huid is glad, zacht en is helemaal glowy! Extra uniek voordeel, make up zit veel mooier na deze behandeling omdat je huid gladder is. Nog een voordeel, je huid kan nu veel beter de werkstoffen van je thuisproducten opnemen, dit betekent dus dat de werking ervan veel verder gaat dan zonder deze behandeling.


DERMAPLANING FACIAL
Als je lekker ligt in één van onze behandelstoelen onder de sterrenhemel, als je al eerder bij ons bent geweest weet je dat je bij ons letterlijk onder de sterren ligt :-). Deze complete gezichtsbehandeling start met een dubbele reiniging, natuurlijk verwijderen we ook eventuele onzuiverheden. Dan gaan we met het mesje de dermplaning uitvoeren. Hierna brengen we een enzyme peel aan en daarna nog een heerlijk masker. Natuurlijk brengen we nog een goede dagverzorging met SPF aan.

Deze behandeling duurt 75 minuten en kost 95,-


DERMAPLANING + HYDRAFACIAL
In combinatie met de HydraFacial is deze behandeling echt fantastisch. De hoogwaardige werkstoffen van de HydraFacial leveren zonder Dermaplaning al super mooie resultaten maar na een Dermaplaning behandeling kunnen ze nog veel beter hun werk doen en daar profiteert jou huid dus nog meer van. Echt een goude combi hoor!

Wil je je HydraFacial Treatment uitbreiden met Dermaplaning? Dan betaal je bovenop de prijs van je HydraFacial, 45,- voor de Dermaplaning.


VOORDELEN VAN DERMAPLANING
Dermaplaning verwijdert dode huidcellen en donshaartjes
Onzuiverheden worden makkelijker verwijdert

Dermaplaning verfijnt optisch fijne lijntjes
De actieve werkzame ingerediënten in bijvoorbeeld je producten voor thuisgebruik worden beter in je huid opgenomen

Je make-up blijft mooier en egaler zitten
Dermaplaning is bijna voor iedere huid en huidtype geschikt


GEEN ZORGEN
De haartjes die verwijdert worden met dermaplaning groeien niet dikker of donkerder terug. Deze behandeling heeft geen invloed op je DNA of op het haarzakje.
Je hoeft ook niet bang te zijn dat je hyperpigmentatie krijgt. Na deze behandeling is je huid wel gevoeliger voor de zon, erg belangrijk dus om een goede SPF aan te brengen, ook wanneer je de zon niet ziet en het bewolkt en grijs weer is, wij hebben hier hele goede producten voor. Laat je echt even door ons adviseren.
Dermaplaning is niet pijnlijk. We schrapen zachtjes met het mesje over je huid. Na de behandeling kan het zijn dan je huid een beetje rood is. Heb je na deze behandeling afspraken staan, gewoon door laten gaan hoor, je ziet er niet raar uit 🙂


HET RESULTAAT
Na deze behandeling heb je direct resultaat en dat is toch wel wat je wilt! Je huid is glowy, voelt zacht aan en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Gebruik je make-up? Dan zul je zien dat deze mooier zit dan voor de behandeling. Wij adviseren om deze behandeling regelmatig (iedere 4 tot 6 weken) te herhalen en om goede producten in je skin care routine te gebruiken, wij adviseren jou hier graag bij.


DERMAPLANING IS NIET GESCHIKT
Als je huidkanker hebt of hebt gehad
Als je antibiotica gebruikt
Als je last hebt van actieve acné
Als je roacuttane of isotretinoïne gebruikt
Als je hormoonzalf gebruikt op je gezicht
Tot 2 weken na een peeling, microneedling op botox/fillers
Als je een koortslip hebt
Als je huid verbrand is door de zon
Als je infecties in je gezicht hebt
Als je actieve rosacea hebt


DEZE NAZORG HOU JE AAN
Zorg ervoor dat je huid niet warm wordt door sauna of intensief sporten
Gebruik de eerste 48 uur geen make-up, daarna raden wij aan om schone sponsjes en kwasten te gebruiken
Gebruik meerdere keren per dag een SPF met minimaal factor 30
Gebruik de eerste 7 dagen na de behandeling geen producten met zuren
Zit niet aan je huid


SISTERS TIP! Je kunt deze behandeling los (Dermaplaning Facial) of als supplement bij een HydraFacial Treatment boeken.