cupping

CUPPING MASSAGE BIJ BEAUTYSISTERS

“Kus je cellulite vaarwel”

 

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid huid, wordt gezien als een zeer storend esthetisch probleem. Meestal komt cellulite voor op de benen en billen bij vrouwen. Het is een misverstand dat dit enkel voorkomt bij vrouwen met overgewicht. Daarentegen kan een verhoogt vetpercentage er wel voor zorgen dat de aandoening verergert.

Cellulite is geen makkelijk probleem om aan te pakken maar er bestaat zeker een methode om de huid te verbeteren, zo niet om helemaal van de cellulite af te komen! Om de cellulite conditie van de huid te verbeteren leent de cupping massage zich hier uitstekend voor.

Heb je last van cellulite? Boek dan een cupping kuur waarin we jouw cellulite gaan aanpakken. Wij maken gebruik van de nieuwe, innovatieve en zeer effectieve manier om met behulp van de kunststof cups cellulite te bestrijden zonder de na-effecten van de traditionele cups van glas of hard kunststof. Boek je een kuur dan krijg je een cup voor thuis helemaal gratis! Durf je benen weer te laten zien!

Wat is Cupping:
Bij cupping massage wordt er gebruik gemaakt van cups waarbij de huid vacuüm wordt gezogen. Vervolgens worden de cups heen en weer bewogen over de huid. De fibroblasten in de huid worden gestimuleerd waardoor het bindweefsel in de huid verbeterd. Daarnaast wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd en verbetert het de bovenste huidlaag. De effecten van de cupping massage verbeteren hiermee het reliëf van de cellulite. In eerste instantie is er een verbetering waar te nemen doordat het vocht beter wordt afgevoerd maar hoe meer behandelingen er worden ondergaan hoe meer effect dit zal hebben op de rest van het weefsel. Afhankelijk van de classificatie van de cellulite, het aantal behandelingen en de lifestyle werken wij toe naar een vermindering van uw cellulite of een cellulite vrije huid!

De behandeling:
We starten de behandeling met het scrubben van de benen met een verstevigend serum. Vervolgens starten we de massage. Na afloop brengen we een afslankende crème aan.

Kuur:
Cupping massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor een optimaal resultaat adviseren wij 6 behandelingen met een tussenpoos van 1 keer per week. Boek je een kuur dan krijg je een cup voor thuis helemaal gratis. Voor thuisgebruik adviseren wij de Garshan Slim Crème, deze vochtafdrijvende en verwarmende crème is bij ons in de winkel te koop.

Wanneer je geen cupping mag toepassen | Contra-indicaties

lips_small_slant Hernia (wel onder begeleiding fysio) lips_small_slant Levercirrose of geschiedenis hiervan
lips_small_slant Zwangerschap lips_small_slant Hartziekte of geschiedenis hiervan
lips_small_slant Kanker (minimaal remissie van 5 jaar) lips_small_slant Ongecontroleerde hoge bloeddruk
lips_small_slant Bloedziekten lips_small_slant Diabetici 1
lips_small_slant Beschadigde open huid lips_small_slant Energie tekort
lips_small_slant Spataderen (wel erom heen) lips_small_slant Bloed verdunnende medicijnen, Ascal is geen probleem.
lips_small_slant Flebitis lips_small_slant Rosacea en acne wel evt. nek of waar geen acne zit om af te voeren.
lips_small_slant Nierfalen of geschiedenis ervan lips_small_slant Permanente fillers (gezicht)

 

 

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit