“LIFE IS ALL ABOUT BALANCE”


Als er geen balans is in je leven, is er geen harmonie, zonder harmonie heb je geen innerlijke rust, zonder innerlijke rust is er geen zelf-liefde en zonder zelf-liefde is er geen geluk


Onze missie en diepste drijfveer is om een positieve bijdrage te leveren op jouw welzijn. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich mooi en geliefd te voelen, van binnen en van buiten.

Dit ervaar je in al onze behandelingen maar bij de Crystal Face Treatment in het bijzonder. Bij deze luxe, wellness gezichtsbehandeling maken we gebruik van chakrahealing met edelstenen en verbinden we je hoofd met je hart, om van denken naar voelen te gaan.

DE BEHANDELING
Met je voeten in een heerlijk warm voetenbad kom je volledig tot rust met het ademhalingsritueel. Hotstones verwarmen en ontspannen je nek en je ruikt een lekkere kruidenolie. Met een warme handdoek op je bovenlichaam ontspannen je armen, buik en voeten door een massage met hotstones. De chakrahealing die volgt, zal blokkades in jou opheffen, dit heeft een positief effect op je algehele welzijn. 
Je gezicht wordt mild gereinigd en dode huidcellen worden verwijderen door de heerlijke Chandan scrub. Hierna brengen we het Netra Blue Mask aan rondom je ogen, dit masker vermindert de tekenen van vermoeidheid, wallen en kringen. Tijd om je huid dieper te reinigen, we brengen een Black Mud Masker aan op je gezicht, dit masker is rijk aan vitamines, enzymen en actieve kool, het heeft een diepgaande reiniging en voedende werking voor je huid. Je huid zal aanzienlijk verbeteren! Wanneer dit masker zijn werk doet, kun jij genieten van een heerlijke nek en schoudermassage. Nadat je huid super intensief gereinigd is en we aandacht hebben gegeven aan je mind brengen we nog een serum, oogcrème en een verzorgende dag of nachtcrème. 

CHAKRAHEALING
Chakra’s zijn draaiende energiecentra in ons lichaam en zijn nauw verbonden met ons fysieke, mentale en emotionele welzijn. We bestaan uit meer dan alleen ons fysieke lichaam. Wist je dat we ook een energetisch lichaam hebben dat bestaat uit energie? Deze energie is voor de meeste mensen niet waar te nemen met het blote oog. Maar je kunt het wel voelen. Misschien heb je weleens meegemaakt dat je ergens naar binnenging waar geen positieve vibe hing en terwijl jij kort ervoor nog blij was, dit totaal verdween bij het betreden van de negatieve ruimte. Het energetische lichaam bestaat uit een ingewikkeld netwerk van onder andere energiecentra ofwel chakra’s. Binnen het energetisch lichaam, spelen chakra’s een belangrijke rol. Er zijn 7 hoofdchakra’s,  elk van deze chakra’s wordt geassocieerd met emoties en psychologische of persoonlijke eigenschappen. Daarnaast hebben ze invloed op onze organen en ons lichaam van vlees en bloed. 

Wanneer je disbalans of blokkades hebt in jouw energetische lichaam kan dit zorgen voor fysieke, mentale of emotionele ongemakken. Daarom is het belangrijk om niet alleen je fysieke lichaam goed te verzorgen en te onderhouden, maar ook je energetisch veld in balans te houden. Daarom is chakrahealing een belangrijk onderdeel van onze Crystal Face Treatment. Bij deze chakrahealing wordt de energie in jouw lichaam in balans gebracht door blokkades op te heffen die in de verschillende chakra’s of energiecentra vastzitten. Dit heeft een positief effect op het algemeen welzijn!

Duur: 105 minuten
Prijs: 130,-