shutterstock_608980199

CHOCOLADE LICHAAMSPAKKING BIJ BEAUTYSISTERS PURMEREND


Wat is een lichaamspakking

Een lichaamspakking is bedoeld om je lichaam een opkikker te geven. Deze bijzondere behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Een pakking zorgt voor nieuwe energie en verstevigt je huid. Daarnaast heb je direct een voelbaar resultaat. De pakking zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam worden afgedreven en mineralen worden toegevoegd aan je huid.

Wat doet de cholocade pakking?

Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de chocolade pakking.

De behandeling

De behandeling start met een heerlijke bodyscrub die de dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt de verwarmde pakking op je lichaam aangebracht. Om de pakking goed zijn werk te laten doen wikkelen we je in folie. Vervolgens ga je heerlijk relaxen onder een deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen. De pakking laten we ongeveer 20 minuten intrekken. Daarna kun je onder onze warme douche de overtollige pakking verwijderen. Na deze behandeling voel je je als herboren en voelt je huid zijdezacht aan.

Prijs van deze behandeling is € 55,-                                            

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit