WAT IS DE BEAUTY ANGEL ELT 2
De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve licht- en wellness behandeling. Deze lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Na deze behandeling ziet jouw huid er instant egaler en stralender uit. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar ook echt direct verminderd. De doorbloeding van je huid wordt door deze lichttherapie gestimuleerd en de huid neemt werkstoffen vanuit producten beter op. Met de Beauty Angel krijgt jouw huid een enorme boost waardoor de huidcellen weer actief aan het werk gezet worden. Na al 1 behandeling heb je een mooie glow maar boek je de Beauty Angel in kuurverband dan gaan we hele mooie resultaten boeken. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden wanneer je deze mooie behandeling in kuur wilt gaan doen.

DIRECTE RESULTATEN
Je huid is zachter en soepeler
Verhoogt het vochtgehalte in je huid
Verbetert je totale huidbeeld
Verfijnt poriën
Zorgt voor een stralende teint
Verbeterend de opname en werking van cosmetische producten
Zorgt voor een betere doorbloeding

RESULTATEN OP DE LANGERE TERMIJN
Het bindweefsel wordt steviger omdat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd
Rimpeltjes verminderen in je gezicht en decolleté
Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken zullen verminderen

DE BEHANDELING
Deze behandeling start met het reinigen van jouw huid, hierna brengen we een luxe masker aan met hyaluronzuur en starten we de lichtsessie met de Beauty Angel. Afsluitend brengen we een verzorging aan op je huid.

TIP! Je kunt deze behandeling het beste in kuurverband boeken van 6 behandelingen, je betaalt er 5 en krijgt van ons de 6e gratis!

Duur: 30 minuten
Prijs: € 40,-