In de strijd tegen huidveroudering hebben wij een hele unieke behandeling, de Beauty Angel Meet & Treat. Ontdek de wereld van anti-aging en lichttherapie en start vandaag nog met deze kennismakingsbehandeling om te kijken wat wij voor jouw huid kunnen betekenen.

WAT IS DE BEAUTY ANGEL ELT 2
De Beauty Angel is een collageen lamp op basis van een innovatieve licht- en wellness behandeling. Deze lichttherapie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Na deze behandeling ziet jouw huid er instant egaler en stralender uit. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar ook echt direct verminderd. De doorbloeding van je huid wordt door deze lichttherapie gestimuleerd en de huid neemt werkstoffen vanuit producten beter op. Met de Beauty Angel krijgt jouw huid een enorme boost waardoor de huidcellen weer actief aan het werk gezet worden. Na al 1 behandeling heb je een mooie glow maar boek je de Beauty Angel in kuurverband dan gaan we hele mooie resultaten boeken. De Beauty Angel Meet & Treat is een kennismakingsbehandeling en kan per persoon maar één keer ingepland worden. Wij adviseren jou graag over de mogelijkheden wanneer je deze mooie behandeling in kuur wilt gaan doen.

DIRECTE RESULTATEN
Je huid is zachter en soepeler
Verhoogt het vochtgehalte in je huid
Verbetert je totale huidbeeld
Verfijnt poriën
Zorgt voor een stralende teint
Verbeterend de opname en werking van cosmetische producten
Zorgt voor een betere doorbloeding

RESULTATEN OP DE LANGERE TERMIJN
Het bindweefsel wordt steviger omdat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd
Rimpeltjes verminderen in je gezicht en decolleté
Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken zullen verminderen

DE BEAUTY ANGEL MEET & TREAT
Deze behandeling start met het intake gesprek. Vervolgens maken we een scan van jouw huid en krijg je van ons een geheel op jouw huid afgestemd advies, dit advies krijg jij ook van ons per mail in een behandelplan. Daarna reinigen wij jouw huid en gaan we de huid mild peelen om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna start de intensieve anti-aging bindweefsel massage. Hierna brengen we een masker aan met hyaluronzuur dat speciaal geschikt is voor lichttherapie. Nu gaat de Beauty Angel het werk doen en aan de slag met jouw huid. Close your eyes en enjoy!

DE BEHANDELING BESTAAT UIT
Intake gesprek
Professionele huidscan met de Observ520X
Advies 
Peeling
Bindweefsel massage
Masker met hyaluronzuur
Lichttherapie
Eenmalig 10% korting op de geadviseerde producten

Kadobon van € 10,- op je volgende huidverbeterende behandeling

Duur: 75 minuten
Prijs: € 75,-