shutterstock_588737279

ALGEN LICHAAMSPAKKING BIJ BEAUTYSISTERS PURMEREND


Wat is een lichaamspakking
Een lichaamspakking is bedoeld om je lichaam een opkikker te geven. Deze bijzondere behandelingen zijn een ware traktatie voor het lichaam. Een pakking zorgt voor nieuwe energie en verstevigt je huid. Daarnaast heb je direct een voelbaar resultaat. De pakking zorgt ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam worden afgedreven en mineralen worden toegevoegd aan je huid.

Wat doet de algen pakking voor je
Deze pakking verwijdert de dode huidcellen en stimuleert een goede bloedcirculatie door het binnendringen van de algen in de huid. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en door de aanwezigheid van mannitol (algalpolyalcohol) heeft het een vochtregulerende werking.

De behandeling
De behandeling start met een heerlijke bodyscrub die de dode huidcellen verwijderd. Daarna wordt de verwarmde pakking op je lichaam aangebracht. Om de pakking goed zijn werk te laten doen wikkelen we je in folie. Vervolgens ga je heerlijk relaxen onder een deken. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en bevordert het afvoeren van de afvalstoffen. De pakking laten we ongeveer 20 minuten intrekken. Daarna kun je onder onze warme douche de overtollige pakking verwijderen. Na deze behandeling voel je je als herboren en voelt je huid zijdezacht aan.

Prijs van deze behandeling is € 55,-

lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit