Muriel

Eigenaresse | All Round Nail Expert & Educator
Nagelstyling is mijn passie. Al meer dan 10 jaar oefen ik dit vak met veel plezier uit. Naast het aanbrengen van kunstnagels geef ik ook les aan iedereen die net zoals ik dit geweldige vak wilt uitoefenen. Inmiddels is beautysisters uitgegroeid tot de enige City Spa in Purmerend waar we elke dag met ontzettend veel plezier onze klanten ontvangen. Zien we jou ook snel?

Leonie

All-Round Beauty Expert
Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in de beautybranche. Ik kan wel zeggen dat het echt mijn passie is. Mijn kracht ligt bij huidverbetering, Dermapen behandelingen, gezichtsbehandelingen en passend huidadvies. Daarnaast geef ik ook gel polish behandelingen, pedicures en Eyebrow Shaping Treatments. Hopelijk tot snel!

Laura

Lash Expert
Ik ben expert op het gebied van wimperverfraaiing. Ik doe one-by-one wimperextensions en de wimper lift met veel plezier. Ook kan ik je advies geven over de verschillende producten die wij verkopen om je wimpers mooier, voller en langer te laten worden.

Maxine

All-Round Beauty Expert
Sinds een aantal jaren werk ik in deze branche met heel veel plezier. De afwisseling en diversiteit bij beautysisters maken elke dag een feestje. Je kunt bij mij een afspraak maken voor gezichtsbehandelingen, pedicures, manicures, gel polish behandelingen, brow treatments, waxen en diverse massages.

Larissa

Junior Beauty Expert
Voor kunstnagel behandelingen, gel polish behandelingen, manicure, cosmetische voetbehandeling, waxen, massages en Eyebrow Shaping kun je bij mij een afspraak maken. In 2017 ben ik bij beautysisters begonnen als stagiaire maar mag mij inmiddels tot de vaste medewerkster rekenen. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen voor jouw behandeling. Tot snel!
lakshmi
lycon-wit-klein
kaeso-klein-wit
loveness-logo-wit