Pedicure & Gel Polish

Mooie salon, leuke meiden en de hygiënische werkwijze is ook fijn! En de flexibiliteit daar ben ik ook over te spreken, ga zo door!!

Diverse behandelingen

Het was super ontspannend en gezellig! Hele lieve mensen

Acrylnagels

Na vele bezoekjes aan Aziatische nagels salon was ik helemaal klaar mee met hun “slechte en onpersoonlijke” behandelingen. Ben erg blij met mijn overstap naar een professionele en vooral persoonlijke salon. Ben erg blij met mijn nagels en heb mijn komende 3 afspraken al staan!!

Duo Luxe Foot

Wij zijn super geholpen tijdens een duo luxe voet behandeling, incl gellac. Erg mooie frisse salon met super lieve mensen.

Heel goed advies!

ik ben heel blij dat ik jullie er tussenuit heb gepikt. het was voor mij de eerste keer dat ik gelnagels liet zetten dus was best wel spannend. ik ben erg leuk geholpen en heb heel goed advies gekregen. thuis was iedereen enthousiast over mn nagels….. dank jullie wel!!!

Kunstnagels verwijderen

Bijwerken acryl/gel

Erg blij met het resultaat. Blijf hier zeker komen voor mijn nagels. Gr Silvia

Waxen & verven wenkbrauwen

Goed en vriendelijk geholpen. Dank

Bijwerken acryl/gel

Dank je voor het verzorgen van mijn nagels, ik ben super tevreden 👍

Wimper Lift + Tinting

Legde goed uit wat ze allemaal ging doen

Waxen, Luxe Foot & Semi Permanente Mascara

Ontzettend mooie en gezellige salon waar je ook nog eens ontzettend goed en vriendelijk wordt geholpen! Ik kom zeker weer terug.

Nieuwe set wimperextensions

Super relaxed goed geholpen hele mooie zaak zeer netjes en mooi resultaat van me wimpers 😍

Luxe Foot bij Leonie

Goede voetbehandeling! Heerlijk ontspannen en mooi resultaat!

Nieuwe set kunstnagels

Ik ben erg tevreden met mijn nagels. Mijn man vond ze ook heel mooi. Niet te. Muriel heeft het prima gedaan. En we hebben gezellig zitten babbelen. Een echte aanrader.

Wimperextensions

Super geholpen en heel mooi gedaan echt heel tevreden.

Reparatie nagel

Mijn ingescheurde nagel is gerepareerd met een laagje acryl zodat ik er niet continu pleisters meer op hoef te plakken om afscheuren te voorkomen. Een heerlijk vrij gevoel en de beschadiging kan nu rustig uitgroeien. Dank je wel Beautyfly Nails!

Waxen wenkbrauwen

Vond het erg fijn. Was de eerste keer en zeker niet de laatste.

De kinderen vonden het super!

Super leuk KinderFeestje gehad voor ons dochtertje die 7 jaar is geworden. Alles goed georganiseerd, genoeg lekkers bij de high tea, veel leuke dingen gedaan. Kortom; aanrader!

Prachtig resultaat!

Prachtige nagels! Super mooie salon en heel hygiënisch.  Vandaag mijn eerste keer maar zeker niet mijn laatste! Super gezellig personeel die ook nog eens erg vakkundig is! Vandaag was er ook een kinderfeestje maar daar heb ik als klant geen ‘last’ van gehad en ik zag dat de kinderen zich ook super goed vermaakte.. van mij krijgen jullie een 10!

Super leuke en vriendelijke dames!

Kon zomaar komen om t werk van een ander te verwijderen super leuke gezellige en vriendelijke dames!! Bedankt…zeker voor herhaling vatbaar!!

Wat een fijne salon!

Wat een fijne salon Erg vriendelijke dames en m’n nagels zijn top gedaan Gelijk een nieuwe afspraak gemaakt!