Deze behandeling is een absoluut verwenmoment voor jou en je voeten!

Onze Deluxe Foot Spa behandeling vindt plaats aan onze prachtige voetenbank. Na het warme voetenbad met een lekkere ruikende foam drogen we jouw voeten goed af en brengen wij zachtjes de nagelriemen terug, aansluitend knippen en vijlen wij jouw nagels. Dan is het tijd om je eelt wat te verminderen, dit doen we met een voetvijl (heb je veel eelt dan kun je beter een pedicure behandeling boeken). Daarna scrubben we jouw voeten met een rijke scrub die ook nog eens heerlijk ruikt! Hierna is het tijd voor je voeten om even te relaxen met een luxe masker. Na het afspoelen van het masker lakken wij jouw nagels in de kleur van jouw keuze. Tot slot worden jouw voeten nog heerlijk gemasseerd. Natuurlijk mag je nog even blijven zitten om te nagels goed te laten drogen.

TIP!

Neem slippers mee zodat je nagels ook nadat je bij ons bent weggegaan nog even de tijd krijgen om goed uit te harden.

Geen tijd om de nagellak te laten drogen? Kies dan voor gel polish! 4 tot 6 weken geen omkijken meer naar je teennagels en de kleur en glans blijven echt prachtig. Voor het dit supplement betaal je € 15,00.

VRIENDINNEN TIP!
Boek deze behandeling als Duo en geniet samen met je zus, moeder dochter of vriendin. Jullie zitten gezellig naast elkaar op onze voetenbank.